Prémium

Mobil eszközökkel gyorsul az üzlet (x)

Portfolio
Minden vállalkozás és szolgáltatás esetében minőségi előrelépést és azonnal javuló üzleti számokat jelent, ha a céges rendszereket mobilról, tabletről, vagy notebookról is elérik a munkatársak.






Mobil eszközökkel gyorsul az üzlet
A Telekom új virtualizált Cloud VPN szolgáltatásával a legkisebb vállalkozások is olyan biztonságosan tudják kínálni alkalmazottaiknak az irodai rendszerek mobil eszközökről történő elérését, amely mostanáig - elsősorban anyagi okokból - csak a legnagyobb cégek privilégiuma volt. A Telekom megoldásának köszönhetően havi díjas alapon biztosítható a munkatársaknak a mobil hozzáférés titkosított kapcsolaton keresztül. Mindehhez nincs szükség bonyolult informatikai szaktudásra.

Ha valaki útközben is eléri a munkahelyi levelezését és azonnal tud válaszolni a kollégái kéréseire, az minőségi változást jelent a munkahelyi légkörben is. Ha a céges készletnyilvántartó-, ügyfélkezelő-, vagy épp rendelésmenedzsment rendszerekhez is hozzáférnek a kollégák távolról is, az szintén versenyelőnyt jelenthet. Ha egy szolgáltató munkatársai azonnal tudnak reagálni a felmerülő problémákra, azonnal tudnak intézkedni, az nemcsak jobb szolgáltatást eredményez, de olcsóbb működést is, ráadásul a munkatársak életminőségbeli változásként élik meg, hogy bárhonnan megoldhatják a felmerülő feladatokat, s nincsenek az irodához kötve néhány perces munkákért.

Legyen szó mikro- kis- vagy épp közepes vállalkozásokról, a hatékony üzlet ma már saját ügyviteli rendszerekre alapul, saját nyilvántartásokra, számlázó programokra, ügyfélnyilvántartó-rendszerekre, s még sorolhatnánk. A biztonsági megoldások azonban sok helyütt még lokálisak, ez pedig kockázatot jelenthet.

Mobil eszközökkel gyorsul az üzlet
Éppen ezért kritikus kérdéssé vált a rendszerek biztonsága, hogy az adatok semmi szín alatt ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe, vagy ne semmisülhessenek meg. Ezért nemcsak a mobil elérés fontos, hanem az is, hogy mindez titkosított kapcsolaton keresztül történjen. Ez eddig csak a nagy cégek privilégiuma volt, de a Telekom Cloud VPN most mindezt felhő alapú virtualizált megoldással biztosítja, hogy akár a legkisebb cégek is igénybe vehessék, elérhető áron. Elég egy előfizetés és néhány kattintás, s máris rendelkezésre áll a titkosított mobil kapcsolat, kombinálva a legjobb informatikai biztonsági rendszerekkel.

A Cloud VPN igen rugalmas rendszer, többféle sebességgel igénybe vehető, használata a hagyományos mobilnetre épül. A vállalkozások vezetői néhány kattintással össze tudják rakni, milyen szolgáltatásokra van szükségük, a virtuális router, a virtuális tűzfal és a komplex biztonsági funkciók alapvető részei a szolgáltatásnak.

A teljeskörű informatikai biztonságot és rugalmasságot biztosító, a mobil elérést is támogató szolgáltatás már nettó 7920 forintért elérhető. További információ: www.telekom.hu/uzleti

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2