Prémium

Banki szolgáltatások - számlanyitás nélkül (x)

Portfolio
Megszoktuk, hogy minden banki tranzakció a bankszámlánkhoz kötődik. Sőt, egy vállalat esetében - legyen akár kis-, közepes-, vagy nagyvállalat - ez természetes is. De van, aki inkább alakítja a természet törvényeit!
A céges számlanyitás mindig körülményes dolog és felelős döntés. Egyrészt sok adminisztrációval és igazolással jár, másrészt ezzel egyfajta kötelezettséget vállalunk, amely kihat ránk és minden munkatársunkra. Minél nagyobb egy vállalat, ez annál fontosabb kérdés. Hiszen a különböző gazdasági, banki tevékenységek alapja - mint a kereskedelmi tevékenység finanszírozása, illetve alapvető a pénzmozgások kezelése - ez a számla.

Igaz meg kell említenünk, hogy a nagy, multinacionális vállalatok bizonyos banki szolgáltatásokat nem számla, hanem szerződés alapján végeznek: ilyen például a nagy összegű pénzváltás. Ráadásul kedvező kamatokat élvezhetnek, viszont el kell ismerni, hogy ők hatalmas pénzforgalmat bonyolítanak. Ám van olyan bank, amely nem csak a nagyvállalatoknak kínál kedvező feltételeket, hanem a kkv-szektornak is, ez pedig a Sberbank.

Szeretné kihasználni a Sberbank által ajánlott versenyképes kamatokat? Szeretne kényelmesen, már alacsony összegre is egyedi árfolyamon konvertálni? Mostantól mindezeket már a kis- és középvállalati ügyfelek is megtehetik a Sberbanknál számlanyitás nélkül is!

A jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben fontos, hogy az ügyfelek gyorsan tudjanak reagálni a bankok kedvező kamatajánlataira. A Sberbank versenyképes kamatokat kínál és az ügyfelek ezt akár számlanyitás nélkül is igénybe tudják venni. Egy keretszerződés aláírása után az üzletkötés csak egy telefonba kerül. Nincsenek utalási, lekötési, vagy egyéb rejtett költségek, a tranzakció teljesen díjmentes!

Banki szolgáltatások - számlanyitás nélkül
A betétlekötés mellett az ügyfelek konverziós ügyleteket is tudnak kötni a bankkal számla nyitása nélkül. Vagyis teljesen szabadon válthatnak forintot bármilyen devizára. Ehhez egy olyan online platformot biztosít a Sberbank, amelyen kényelmesen, gyorsan, interneten keresztül számítógépről meg tudják kötni ügyleteiket. A platform használata díjmentes! A konverziós lehetőséget az ügyfelek a piacon elérhető egyik legalacsonyabb értékhatártól, már 10 000 eurótól igénybe vehetik.

Ezekkel az ajánlatokkal a Sberbank valóban elhozza azokat a lehetőségeket kkv ügyfeleinek, amelyekkel más bankoknál csak a nagyvállalati ügyfelek találkozhattak. Azonban a Sberbank egyik célja, hogy segítse kkv klienseit elérni, hogy egy napon nagyvállalati kliensekké válhassanak.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2