Prémium

Tőzsde. Mindenkinek. - Ingyenes tőzsdei programok Győrben (x)

Portfolio
Április 25-én Győrben folytatódik a Budapesti Értéktőzsde öt állomásból álló nyíltnap-sorozata, melyen az érdeklődők ingyenesen látogatható előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében kerülhetnek közelebb a tőzsde világához. A roadshow-n a tőzsdén kereskedő befektetési szolgáltatók kiállítói standjai is megtalálhatók, ahol a látogatók közvetlenül tehetik fel kérdéseiket az elemzőknek, brókereknek.


Tőzsde. Mindenkinek. - Ingyenes tőzsdei programok Győrben

A roadshow ősszel Debrecenben, Pécsett és Szegeden folytatódik. A rendezvények két szálon futnak majd párhuzamosan: egyrészt a kiállítói térben a befektetési szolgáltatók és a további partnerek standjai látogathatók a rendezvény teljes ideje alatt, másrészt az előadóteremben előadásokat és panelbeszélgetéseket hallgathatnak a résztvevők a szakma legjobb hazai előadóitól.


Ha érdekel a tőzsde pezsgő világa, választ szeretnél kapni kérdéseidre, vagy szeretnéd tudni, hogy miként kezdd el a tőzsdei befektetéseket, meg szeretnéd ismerni a hazai tőzsdén kereskedhető termékeket, akkor ott a helyed az ingyenesen látogatható roadshow-n.
További információk és regisztráció

Nézd meg a Katona Zsolttal, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójával készült interjút:


Helyszín és időpont:
2013. április 25. csütörtök, 12:30 - 19:00
ETO PARK HOTEL**** (9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.)
  • 12:30 - 13:00 Regisztráció
  • 13:00 - 13:20 Megnyitó (Katona Zsolt, BÉT Zrt., vezérigazgató; Fekete Dávid, Győr alpolgármestere; Balog Béla, RÁBA Nyrt., vezérigazgató-helyettes)
  • 13:20 - 14:00 Tőzsde Mindenkinek - hogyan működik a tőzsde? - előadás (Végh Richárd, BÉT Zrt., Üzletpolitikai Igazgatóság, igazgató)
  • 14:00 - 14:20 SZÜNET
  • 14:20 - 14:45 Hogyan legyünk sikeres befektetők a tőzsdén? - előadás (Varjú Péter, ERSTE Befektetési Zrt., Befektetési Szolgáltatások, igazgató-helyettes)
  • 14:45 - 15:40 A befektetési döntések alapjai - panelbeszélgetés (Varjú Péter, ERSTE Befektetési Zrt., Befektetési Szolgáltatások, igazgató-helyettes; Virág Ferenc, Random Capital Zrt., elnök-vezérigazgató; Bence Balázs, Portfolio.hu, Befektetési Szolgáltatások, igazgató)
  • 15:40 - 16:00 SZÜNET
  • 16:00 - 16:25 Üveggömb helyett - Hogyan működik a fundamentális és a technikai elemzés? - előadás (Háda Bálint, Quaestor, vezető elemző)
  • 16:25 - 17:20 Elemzési technikák - panelbeszélgetés - (Háda Bálint, Quaestor Csoport, vezető elemző; Virág Ferenc, Random Capital, elnök-vezérigazgató; Rácz Balázs, ERSTE Befektetési Zrt., technikai elemző)
  • 17:20 - 17:40 SZÜNET
  • 17:40 - 18:00 Most vegyünk részvényeket? - aktuális piaci tendenciák - (Virág Ferenc, Random Capital Zrt., elnök-vezérigazgató)
  • 18:00 - 19:00 'A parkett ördögei' - aktuális piaci tendenciák bemutatása - panelbeszélgetés (Virág Ferenc, Random Capital Zrt., elnök-vezérigazgató; Ziegler Mátyás, Quaestor Csoport, befektetési tanácsadó; Miró József, ERSTE Befektetési Zrt., stratéga)


Tőzsde. Mindenkinek. - Ingyenes tőzsdei programok Győrben


Tőzsde. Mindenkinek. - Ingyenes tőzsdei programok Győrben
(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2