Prémium

SERVICE EXPO üzleti szolgáltatások kiállítása októberben (x)

PR cikk
Magyarországon és egész Kelet-Európában egyedülálló kiállítás a SERVICE EXPO, az üzleti szolgáltatások kiállítása, mely az idei évben október 16-18. között második alkalommal kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kifejezetten szakmai jellegű rendezvény a cégek hatékony működéséhez kíván hozzájárulni azzal, hogy egy helyre gyűjtve mutatja be a kis- és középvállalkozásoknak a különböző típusú üzleti szolgáltatásokat.

E hiánypótló rendezvény az idén új környezetben, egy szolgáltatási kiállításcsokor részeként kerül megrendezésre, mely mind a kiállítók, mind a látogatók szempontjából hatékony megoldás. Egyidejű kiállítások:

  • 3. BUDAPEST CALLING Nemzetközi Call Center szakkiállítás - a Humán Erőforrás Alapítvány szervezésében. A kiállítás a szakma magyar és külföldi cégeinek, ügyfélszolgálati vezetőienk és szakembereinek kivételes találkozási fóruma.
  • BUSINESS TRAVEL SHOW (BTS) Magyarország egyetlen hivatásturisztikai kiállítása - a Turizmus Kft. és a HUNGEXPO közös szervezésében. Minden egy helyen, ami érdekes lehet üzleti utazóknak, céges utaztatóknak, vállalati tanácskozások, tréningek és továbbképzések szervezőinek!
  • HOVENTA Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás - a HUNGEXPO szervezésében, a vendéglátás és szállodaipar vezető szakembereinek szól.
SERVICE EXPO üzleti szolgáltatások kiállítása októberben

A SERVICE EXPO, a BUDAPEST CALLING és a HOVENTA kiállítások egy légtérben, az A pavilonban kapnak helyet, a BTS pedig a szomszédos D pavilonban, így a látogatók egy belépéssel több kiállítást is megtekinthetnek egy időben, illetve a kapcsolódó szakmai programokat is látogathatják. A SERVICE EXPO kapcsán a HUNGEXPO több fontos partnerrel is együttműködik. Stratégiai együttműködő partnere a kiállításnak a VOSZ által alapított VOSZ-BESZ Zrt., mely egyrészt elhozza azokat a nagyvállalatokat, akikkel együttműködési megállapodást kötött, másrészt közreműködik a kiállítás széleskörű kommunikálásában a KKV szektor felé. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara - szintén mint együttműködő partner - a kiállításon tanácsadással segíti a KKV szektort. Együttműködő partnere a kiállításnak a Piac és Profit szaklap, mely Versenyelőny a hatékonyságban címmel nagyszabású konferenciát szervez a kiállítás alatt. A rendezvény fő támogatója a FORD Haszongépjárművek.

SERVICE EXPO üzleti szolgáltatások kiállítása októberben

Kiállítás - szakmai fórum A kiállításcsokorhoz igen gazdag szakmai program is társul. A részletes program a kiállítások honlapján megtekinthető, melyből ízelítőül néhány program:

  • Trendek a call centerek világában (Budapest Calling kiállítás keretében);
  • Hatékonyságnövelés informatikai, infokommunikációs eszközök, megoldások használatával és energiaköltségeinek csökkentésével (Piac & Profit és a Service Expo)

A kiállítás területén kialakításra kerülő workshopban a kiállítók szolgáltatásaik megismertetését, újdonságaik bemutatását célzó előadásokat tartanak. Nyitva tartás: október 16-18-ig, naponta 10-17 óráig Bővebb információ: www.serviceexpo.hu (x)

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2