Prémium

Értékpapírokkal kényelmesen (x)

Portfolio
Mindannyiunk számára fontos, hogy a megtakarításainkkal, befektetéseinkkel kapcsolatos ügyintézés egyszerű, gyors és kényelmes legyen. Ebben nyújt segítséget a tőzsdei kereskedésre fókuszáló OTPdirekt Bróker szolgáltatás. Az online tőzsdézésről kérdeztük szakértőnket, Nyitrai Győzőt, az OTP Bank Értékpapír és Vagyontervezési Szolgáltatások Főosztályának igazgatóját.




Értékpapírokkal kényelmesen
Hogyan foglalná össze a szolgáltatás lényegét?
Az OTPdirekt Bróker az OTPdirekt internetes szolgáltatás tőzsdei kereskedésre fókuszáló prémium funkciója, segítségével a tőzsde mellett a banki szolgáltatások, valamint az egyéb értékpapírok is azonnal, egy platformon elérhetők. Egyesíti magában tehát a banki és befektetési szolgáltatások előnyeit. A szolgáltatás sikerét mutatja, hogy míg az idei év során hónapról hónapra csökkent a háztartások internetes csatornákon bonyolított értékpapír forgalmának aránya, addig mi azt tapasztaljuk, hogy az OTP direkt internetes csatornáin bonyolított értékpapír forgalom, valamint az OTPdirekt és az OTPdirekt Bróker felhasználóinak száma is egyre nő.

Melyek a szolgáltatás főbb funkciói, előnyei?
Az OTPdirekt Bróker real-time adatokat biztosít a BÉT adatszolgáltatója által meghatározott feltételek szerint, továbbá a limit- és piaci áras megbízáson túl lehetőség van egyéb (aktiválási áras és day-trade) ügyletek rögzítésére is. A szolgáltatás segítségével a BÉT mellett a német XETRÁ-n forgalmazott részvényekre is adható adásvételi megbízás.
A szolgáltatás számos egyéb, kényelmi funkciót nyújt, melyek a következők:
  • Értékpapír SMS kontroll szolgáltatással tájékoztatást kaphatnak az ügyfelek az értékpapír tranzakciókkal kapcsolatos eseményekről.
  • Árfolyamriasztás SMS szolgáltatás keretében a Bank az ügyfél által meghatározott részvény előre meghatározott szintű árfolyam elmozdulása esetén a megadott mobiltelefonszámra automatikus SMS értesítést küld.
  • Grafikonrajzoló alkalmazás segítségével lehetőség van a különböző értékpapírok historikus árfolyam-elmozdulásainak grafikus megjelenítésére, technikai elemzésére.
  • A grafikus portfóliókimutatás és hozamszámítás funkciók megkönnyítik az ügyfél portfóliójának figyelemmel kísérését.
  • Az adóoptimalizáló riport pedig segítséget nyújt az adóbevallás elkészítéséhez.

Kiknek ajánlaná az OTPdirekt Bróker szolgáltatást?
Az OTPdirekt Bróker elsősorban nem a profi kereskedőknek, hanem azon tudatos befektetőknek szól, akik aktívan foglalkoznak pénzügyeikkel, szeretnék hatékonyabban kihasználni az értékpapír befektetések nyújtotta előnyöket, illetve tőzsdei tranzakciókat szeretnének végezni a szolgáltatás gyors információ és döntéstámogatási lehetőségeinek kihasználásával, mindezt alacsony megbízási díjakkal.

Hogyan lehet igényelni a szolgáltatást?
Az OTPdirekt Bróker szolgáltatás igényléséhez szükség van OTPdirekt internetes szerződésre, a számlakörbe bevont értékpapírszámlára, valamint Mobil Aláírásra. A fentiekkel rendelkező ügyfeleink online módon, bankfiók felkeresése nélkül igényelhetik az OTPdirekt internetes szolgáltatás "OTPdirekt Bróker" menüpontjában.

Milyen internetes szolgáltatásokat érintő újításokat vezettek be a közelmúltban?
Az immár kétmillió ügyfelet számláló OTP direkt megújulásával párhuzamosan az OTPdirekt Bróker felületünk is megújult. Nyár vége óta kötvényjegyzésekkel bővült az interneten elérhető szolgáltatások köre, októbertől pedig már befektetési alapok jegyzésére is lehetőség nyílik internetbankunkban.

A tájékoztatás nem teljes körű. A termékek és szolgáltatások díjait, részletes feltételeit, illetve a további információkat megtalálhatja az OTP Bank fiókjaiban és a www.otpbank.hu oldalon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokban és hirdetményekben.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker