Prémium

Nívós koncertek hónapja júliusban a MIX Teraszon (x)

Portfolio
Július a koncertek hónapja lesz a budapesti MIX Teraszon. Az Eiffel téri szabadtéri szórakozóhelyen hamisítatlan fesztiválhangulat lesz úrrá: a színpadon felvonul szinte minden zenei stílus hazai elitcsapata. A koncertek után kiváló DJ-k várják hajnalig tartó bulikkal a táncolni vágyókat. Hétfőnként latin party és karibi koktél akciók, keddenként pedig lounge party teszik színessé a hét első két munkanapját.


Nívós koncertek hónapja júliusban a MIX Teraszon

Az igényes élőzene kedvelői számára valóságos kánaán lesz az Eiffel téri MIX Terasz a nyár középső hónapjában. A programok szervezésénél a magas színvonal volt az első számú szempont. Ennek fényében olyan ragyogó magyar formációk, illetve előadók adnak koncertet júliusban a belváros szívében található helyszínen, mint pl. az Operentzia, Larry Hangman, a Gerotone, az Alba Hyseni, a Unique és a United. A koncertek után a MIX Terasz DJ-i tesznek majd róla, hogy a fergeteges hangulat hajnalig kitartson. Július második hetében a magyar dzsessz krémjéből kaphat ízelítőt a közönség a műfaj olyan két neves képviselője által, mint a Delalamm és a Dresch Quartett. Izgalmakkal teli estének ígérkezik, Pirner Alma exclusive szabadtéri show-ja... először a MIX-ben, vagy éppen az extravagáns énekesnő, Felly K estje.

Az elektronikus zene rajongói sem maradnak hoppon júliusban: három igazi klasszis lép fel egy teljes éjszakán keresztül július 7-én. A This Is Vinyl című projekt három ikonikus DJ-je, Budai, Chriss és Kühl hozza majd el a legnagyobb klubhimnuszokat a MIX Teraszra - méghozzá bakeliten.

Nem elhanyagolható tényező, hogy az év hetedik hónapjában két nemzetközi sportesemény is megrendezésre kerül, amelynek bőven van magyar vonatkozása is. Az egyik a hónap végén tartandó Forma-1 Magyar Nagydíj, a másik a szintén júliusban kezdődő londoni nyári olimpia. A MIX Terasz hatalmas ledfal kivetítőjén valamennyi élő közvetítést végigdrukkolhatják a vendégek, ahogyan júniusban a foci Eb meccsei alatt is tették ezt több ezren. Legyen valaki akár magányos szurkoló, akár kreatív üzleti találkozó résztvevője, a MIX Terasz ajánlatával semmiképpen nem fog öngólt lőni. Rossz idő esetén sem maradnak el a programok, sőt a versenyek is kifogástalan minőségben élvezhetők a modern eleganciával berendezett, gyönyörű MIX Club nagyképernyős plazma TV-in. A sportközvetítések után is érdemes számolnunk azzal a ténnyel, hogy a MIX Teraszon hajnalig pörgetik a DJ-k a jobbnál jobb korongokat.

További információk:
www.mix3.hu
https://www.facebook.com/mix.hungary

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker