Prémium

Energiaszolgáltatás a Telekomtól immár országos eléréssel (x)

Portfolio
A Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home lakossági ügyfelei számára.
2012. április 1-én újabb mérföldkőhöz érkezett a Telekom: az ország teljes területén kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást. A Telekom ezzel egy időben megújítja, tovább egyszerűsíti az igénybe vehető kedvezményrendszert, így ügyfelei az Energia Start kedvezményt immár bármely meglévő T-Home TV, internet vagy telefonszolgáltatás esetén igénybe vehetik.

Közel két évvel azután, hogy elindult az energiaszolgáltatással a Telekom, ma már az egész országban képes ügyfelei számára a telekommunikációs szolgáltatások mellett kedvező áron és a megszokott Telekom-ügyfélkiszolgálás mellett energiát is nyújtani. Várakozásaik szerint ezzel a mérföldkőnek számító lépéssel a vállalat energiaszolgáltatásra előfizető több mint ötvenezres ügyfélköre tovább bővül.

Az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekben részesülhetnek, amellyel rendszeres havi megtakarítást lehet elérni. A Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők a vonatkozó egyetemes energia-szolgáltatási árhoz viszonyítva 8% kedvezményt kapnak a földgáz- és áramdíjból (az igénybevételi feltételek teljesülése esetén). Újdonság, hogy az Arany illetve Platina kedvezményjogosultsággal még nem rendelkező ügyfelek már bármely T-Home TV- (így akár IPTV, Interaktív Sat TV), továbbá internet- vagy vezetékes telefonszolgáltatással is igénybe vehetik az 5% -os áram és földgáz kedvezményt biztosító Energia Start kedvezményt.

Az energiaszolgáltatásra szerződő ügyfelek részére a szolgáltatóváltással járó adminisztratív teendőket a Telekom teljes egészében intézi. A szolgáltatóváltás ideje alatt az energiaszolgáltatás folyamatos marad, illetve nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra továbbá az áram- és a földgázszolgáltatáshoz szükséges mérők cseréjére.

Mint ismert, a Magyar Telekom 2010. május 17-étől értékesít áram- és földgázszolgáltatást - az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel - mindazok részére, akik előfizetői valamely T-Home szolgáltatásnak.

A szolgáltatásról bővebb információ a www.energia.telekom.hu oldalon, vagy a T-Pontokban és T-Partner üzletekben, illetve a 1412-es telefonos ügyfélszolgálatán érhető el.

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker