Prémium

Derekasan helyt állt a QASHQAI (x)

Portfolio
A NISSAN QASHQAI 2007-ben jelent meg az európai piac alsó-középkategóriás szegmensében, a piacot uraló ötajtós karosszériájú modellek alternatívájaként. A NISSAN a QASHQAI-jal a szabadidő-terepjárós külsőnek és a hagyományos személyautók értékeinek kombinációjaként létrehozta a kompakt crossover kategóriát. A QASHQAI azonnal sikeressé vált a piacon, és azóta is első helyen áll a szegmens értékesítésében. Népszerűségét tovább fokozta a 2010-ben történt jelentős modellfrissítése, amely tovább növelte az autó minőségét és kifinomultságát.


Derekasan helyt állt a QASHQAI
A QASHQAI a biztonság valamint a megbízhatóság terén is komoly elismeréseket gyűjtött be.

A NISSAN QASHQAI-t rögtön az értékesítés megkezdésének évében az Euro NCAP, az Európában forgalmazott autók biztonságával foglalkozó szervezet, töréstesztnek vetette alá, melynek végeredményeként ötcsillagos minősítést kapott. A teszt során a QASHQAI maximális pontszámot kapott a felnőtt és a gyermek utasok testi épségének védelmére, úgy frontális, mint oldalsó ütközések esetén.

A QASHQAI a legjobb, 'nagyon megbízható' besorolást kapta Európa legnagyobb, 16 milliós taglétszámú autóklubjától, a német ADAC-tól, a 2010-es országúti segélyszolgálati statisztikák alapján. 2011 elején a harmadik helyezést érte el a szervezet éves 'Sárga Angyal' díjkiosztóján. Az ADAC 'Sárga Angyal' (Gelber Engel) díjának odaítélése több mint kétmillió meghibásodást feldolgozó statisztikán alapul. A QASHQAI-t a 2011-es díjért folyó versenyben csak az Audi A5 és a Porsche 911 modellek tudták megelőzni, pedig a díj odaítéléséhez mintegy 150 modellt vontak be a vizsgálatba.

Derekasan helyt állt a QASHQAI
Innováció mindenkinek
A 2011-es év végén a Nissan bemutatta a sikermodell 1,6 literes dCi dízelmotorral hajtott és Stop/Start rendszerrel felvértezett PURE DRIVE változatát. Ezzel a korábbi 2,0 dCi verziók helyére egy sokkal jobb hatásfokú motor lép, amelynek nemcsak üzemanyag-fogyasztása alacsonyabb, és károsanyag-emissziója mutat jelentős javulást, de a teljesítménye is eléri a korábbi nagyobb motorét.
Ezzel egyidejűleg, innovatív új felszerelési elemek váltak elérhetővé a QASHQAI modelleknél, mint az új CVT-váltóval felszerelt, 1,6-os benzinmotor és az ezidáig csak a prémium szegmensekben ismert 360 fokos parkolókamera (AVM).
Az AVM 4 külső parkolókamerát használ, hogy valósidejű, "helikopter nézeti" képet adjon az autó környezetéről, és ezzel a lehető legbiztonságosabbá tegye a parkolást.

Qashqai mint cégautó?
A QASHQAI sikere töretlen az autót magán / családi használatra vásárlók körében. Egyre többen választják azonban cégautónak is. A fentieken túl, néhány további adat, amely meggyőző érv a céges használat mellett:
  • Kategóriájában a legjobb értéktartás (forrás: Eurotax, 36 hónap, 60.000 km futásteljesítmény)
  • Innovatív, alacsony fogyasztású, hatékony motorok (a kínálatban 2 benzines és 3 dízel erőforrás található)
  • Alap esetben elsőkerék hajtással, a kapcsolható összkerékhajtás opcióként rendelhető
  • Magas biztonsági és kényelmi alapfelszereltség
  • Alaphelyzetben 410 l-es csomagtér, mely rugalmasan bővíthető
  • 3 év / 100 000 km garancia, mely 5 év / 150 000 km-ig bővíthető
  • Szerviz intervallum: 30 000 km / 12 hónap valamennyi motor esetében
  • Kereskedőhálózat országos lefedettsége


Derekasan helyt állt a QASHQAI
A QASHQAI ára és fenntartási költsége nagyjából megegyezik egy hagyományos alsó-középkategóriás modellével, viszont a Nissan akár 1 autó vásárlása esetén is kínál cégautó kedvezményt, valamint különféle pénzügyi szolgáltatásokat, kedvezményes finanszírozást.

QASHQAI vásárlása esetén a Nissan-nál elérhető egy speciális finanszírozási konstrukció, a Select is. A Select finanszírozás rövid futamidő mellett alacsony havi díjakat kínál, a futamidő végén egy magasabb utolsó részlettel, amelyre az autó várhatóan magas maradványértéke nyújt fedezetet. A finanszírozás végén a Select konstrukció rugalmas választási lehetőséget nyújt: az autóra a finanszírozást extra költség nélkül meghosszabbíthatjuk, az utolsó részlet befizetésével megtarthatjuk, vagy új autót vásárolhatunk. Az utóbbi esetben a Nissan kereskedés garantált visszavásárlási árat biztosít (bizonyos feltételek teljesülése mellett).

A Nissan cégautó ajánlatairól és finanszírozási ajánlatairól, valamint ezen ajánlatok igénybe vételének feltételeiről bővebb információ a www.nissan.hu oldalon.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker