Prémium

A REsidence 1 Irodaház új bérlője a Lantos cégcsoport (x)

Portfolio
- A holding közel 1 000 négyzetmétert bérel a Kacsa utcai épületben -
A REsidence 1 Irodaházba költözött a Lantos Csaba irányítása alatt álló cégcsoport, amely közel 1 000 négyzetméteres területet vett birtokba az épület legfelső szintjén. A pénzügyi, illetve egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó cégek központjai ezentúl egy helyen, a korábbinál hatékonyabban, modern környezetben működnek tovább. A napokban megállapodás született további 1 000 négyzetméterre, az új bérlő jövő év elején foglalhatja el irodáit.

A Batthyány tér és a Budai Várnegyed szomszédságában 2010 márciusában átadott, összesen 13 ezer négyzetméternyi kiadható területtel rendelkező REsidence 1 Irodaház legfelső szintjét teljes egészében bérbe vette az alapkezelőkből és egészségügyi szolgáltató cégekből álló holding, a bérleti szerződés 5 évre szól.

A REsidence 1 Irodaház új bérlője a Lantos cégcsoport
A Lantos Csaba irányítása alatt álló cégcsoport számos területen rendelkezik befektetésekkel, legjelentősebb pozícióit a vagyonkezelés és a magán egészségügyi szolgáltatások területén építette ki.

A cégcsoport vezetőségét egyebek mellett az irodaház elhelyezkedése, a modern műszaki megoldások, valamint a legfelső, hatodik emeletről nyíló remek kilátás győzték meg a választás helyességéről. A kínálkozó terület éppen megfelelt aktuális igényeiknek, az építészeti kialakítás révén pedig a jövőbeni igényeiket is képes lesz kielégíteni a ház.

A napokban újabb bérlővel állapodtak meg a Raiffeisen evolution munkatársai, a tárgyalások értelmében az új bérlő 2012 elején költözik be a REsidence 2 Irodaházba. Az 1 000 négyzetméternyi területre szóló szerződés révén az épület bérbeadottsága megközelíti a 60 százalékot.

A REsidence 1 Irodaház új bérlője a Lantos cégcsoport
A Raiffeisen evolution project development Kft. 2003-ban jött létre az osztrák Raiffeisen evolution project development GmbH magyarországi képviseleteként. Projektfejlesztő és szolgáltató vállalkozásként nagy értékű ingatlanokkal foglalkozik. Ezek között zömmel lakó- és irodaépületek találhatók, de szállodák, bevásárlóközpontok, szaküzletek és vegyes hasznosítású épületek is szerepelnek a portfólióban.

A cég szolgáltatásai szinte valamennyi, az üzleti és lakóingatlanokkal kapcsolatos tevékenységet lefedik, a telek kiválasztásától a tervezésen, fejlesztésen és kivitelezésen át a szakértő értékesítésig, a spektrum pedig a finanszírozással, a projektirányítással és a létesítménygazdálkodással egészül ki. Legjelentősebb hazai beruházásai közé tartozik a 180 lakásos óbudai Amfi Apartmanház, a belvárosi Rumbach Center, valamint a Várnegyed szomszédságában épült REsidence 1 és 2 Irodaház.

Az ausztriai székhellyel, és számos saját közép- és kelet-európai képviselettel rendelkező Raiffeisen evolution részvényesei a Raiffeisen Zentralbank, Strabag és az Uniqa. A bécsi központ mellett Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Magyarországon,

A REsidence 1 Irodaház új bérlője a Lantos cégcsoport
Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában is megtalálhatók a cég érdekeltségei.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker