Prémium

Shanghai - Budapest: 0 km (x)

Portfolio
Kínai üzleti lehetőségek - közelebb, mint gondolná: 2011. december 6-8. között tovább bővül a CBTC (China Brand Trade Center, azaz a kínai márkás áruk központja) állandó kiállítása. Jelentkezzen most a rendezvényre, ahol az ingyenes regisztrációt követően kínai üzletemberekkel találkozhat és lehetősége lesz közvetlen kapcsolatépítésre.
Az AsiaCenterben idén megnyílt CBTC kereskedelmi központ az igényes termékeket előállító és fejlett technológiákat alkalmazó kínai cégek bemutatkozására ad lehetőséget a kelet-közép-európai régióban. Egy hídfőállás az Európai Unió szívében: segítségével a kínai üzleti kapcsolatokat kereső magyar és európai üzletemberek időt és pénzt spórolhatnak meg, nem kell Kínába utazniuk, mindent itt helyben el tudnak intézni.

A júniusi nyitás óta eltelt időszakban lefolytatott szakmai párbeszédeket követően decembertől tovább bővül a CBTC szolgáltatások köre. Az elmúlt hónapokban végzett kutatások alátámasztották, hogy - a CBTC által kínált hídfőszerep és kereskedelmi platform mellett - további igények merültek fel mind európai, mind kínai részről, elsősorban a költséghatékonyság miatt.

Shanghai - Budapest: 0 km
Időt és pénzt takaríthat meg minden európai üzletember, aki ellátogat a CBTC kereskedelmi központba. Jelenleg 36 kínai cég mintatermékei érhetőek el, de decemberben tovább bővül a kiállítók száma. Aki látogatása során nem találja meg a megfelelő kínálatot, egy kérdőív segítségével rögzítheti igényét. Decembertől ugyanis új szolgáltatás indul, mely emlékeztet a nemzetközi kereskedelmi gyakorlatban már bevezetett és a legnagyobb kínai exportkiállításokon bevált TMS-hez (Trade Matching Service).

A kínai vállalatok elsődlegesen azért választják a CBTC kereskedelmi platformot európai piacra lépésükhöz, mert a 365 napos állandó bemutatkozási lehetőségen túl folyamatos üzleti és marketingszolgáltatásokat is igénybe vehetnek, amelyek költséghatékonnyá teszik európai piacaik felépítését.

A kínai üzletembereket megcélozva decembertől még egy új szolgáltatási központ kezdi meg működését Business Support Center néven. A szolgáltató központot üzemeltető cégek egyedi megállapodások alapján személyre szabott piackutatási, partnerkereső és értékesítési feladatokat látnak el üzleti partnereik számára.

Bízunk benne, hogy a két szolgáltatás nagymértékben hozzájárul majd az üzletkötések volumenéhez, és színvonalában is javítja a kereskedelmi tárgyalások sikerességét.

A CBTC megújult honlapján folyamatosan friss információkat olvashat a Fórummal kapcsolatban.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker