Prémium

Magyarország első hegyvidéki életmód szállodája (x)

Portfolio
A LIFESTYLE HOTEL
  • MÁTRA Magyarország első hegyvidéki életmód szállodája, amely a vendégeinek kínált programlehetőségeken keresztül a tökéletes pihenés mellett a megújulás, önmegvalósítás és a harmonikus életmód megteremtésében kíván segítséget nyújtani. A pihenés, kikapcsolódás mellett a szálloda szeretne többet nyújtani az idelátogató vendégeknek, a nevében is szereplő "lifestyle", azaz életstílus, életmód kifejezés ezt a pluszt hordozza magában.


Magyarország első hegyvidéki életmód szállodája
LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA Magyarország legtisztább levegőjű és leghóbiztosabb hegységében épült, kihasználja a terület adottságait, így képes széles palettán aktív programokat is biztosítani, melyeket saját életmód program kínálatával és szolgáltatásaival egészíti ki.

Szobák
A szálloda mind a 114 szobájának és lakosztályának berendezését a természet ihlette. A szobák közül 94 szoba standard típusú, ebből 4 speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított, 24 pár pedig összenyitható, ezen kívül 15 junior-, 2 családi- és 3 "lifestyle" lakosztály került kialakításra. A szobák alapfelszereltsége - klíma berendezés, zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba, LCD LED TV műholdas csatornákkal és média lejátszási lehetőséggel USB csatlakozáson keresztül, telefon, minibár, laptop méretű szobai széf, bőröndtartó, hajszárító és a minden szobában ingyenes elérhető WIFI internetkapcsolat - a vendégek teljes kényelmét szolgálja.

SPA
A spa koncepció kialakításánál központi szerepet kaptak a magyar termékek és a természetes, minősített bio alapanyagok. A vendégek kényeztetéséről az 1 200 m2-es AMETHYST SPA különleges, kifejezetten a szálloda környezetére jellemző, autentikusan összeállított kezeléseivel gondoskodik, de privát wellness lehetőség is rendelkezésére áll azok számára, akik rasszul kezelést szeretnének igénybe venni. A zavartalan páros felüdülés élményét a törökfürdők hangulatát idéző kezelőhelyiséggel és exkluzív kialakítású kétszemélyes gőzkabinnal, valamint vízágyas pihenőszobával ellátott privát wellness biztosítja. Az AMETHYST SPA területén egy különleges erdei hangulatot reprodukáló szauna világ, tucatnyi vízi élményt biztosító medencék, vitamin bár, valamint pihenő és napozó teraszok találhatók. Gyermekek részére a KIS GIDA JÁTSZÓHÁZ biztosítja a szakszerű gondoskodást és szórakozást, míg szüleik nyugodtan élvezhetik a páros kezelők adta rekreációs programokat. A szálloda biokozmetikusai holisztikus szemléleten alapuló kezeléseket alkalmaznak. A bőrtípust és a lelki állapotot egyaránt figyelembe véve, a magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatokkal és a kidolgozott emberi érintésen alapuló technikákkal történik minden kezelés.
Az aktív beltéri kikapcsolódás helyszíne a panorámás meditációs szoba és a kardio-fitness terem, valamint a meditációs kert. Az aktív kültéri pihenést kedvelők részére erdei gyalogos és segway túrákat, síoktatást, kerékpár- és szánkókölcsönzést, valamint fűtött sí- és kerékpártárolót biztosítunk.

Magyarország első hegyvidéki életmód szállodája
Gasztronómia
A szálloda gasztronómiai koncepciójának kialakítása során fontos szempont volt a frissességre való törekvés, az ízfokozók elhagyása, a modern konyhatechnológiai trendek és a helyi palóc hagyományok modern formában való megjelenítése, az egészséges és testre szabott életmód jegyében. Ezt szolgálja a legmodernebb európai konyhatechnológia alapján összeállított termelő üzem, az alkalmazott sous-vide technológia és a 220 fő befogadására alkalmas erdei körpanorámás ARAGONIT ÉTTEREM, ahol a svédasztal kínálata mindennap változó, az étlapon pedig bármilyen étkezési szokásokkal vagy preferenciákkal rendelkező vendég megtalálja a kedvére valót.
A modern magyar gasztronómia mellett nagy hangsúlyt kap a hazai borok népszerűsítése is. A szálloda bor-koncepciójának kialakításában nemzetközi diplomával, illetve WSET Certified Educator címmel rendelkező borakadémikus vett részt. A borok korszerű adagolás-technológiája teszi lehetővé, hogy a vendégek részére palackár mellett elérhető pohár áron is természetes legyen a vacsora mellé egy pohár zamatos bor megrendelése és elfogyasztása. A borkoncepció kialakítása során elsődleges szempont volt, hogy a kínálat időtálló és stílus tekintetében átfogó legyen, valamint illeszkedjen az étlap kínálatához is.
A szálloda aktív program kínálatát a földszinten, a PIRIT BAR & BOWLING egészíti ki, ahol a ház koktélja és kávéja mellett, 2 pályás, 4 sávos, gyerek bumperrel is felszerelt pályán kapcsolódhatnak ki a vendégek.

Rendezvények
A szálloda ideális helyszín céges rendezvények, konferenciák és tréningek számára. Az első és harmadik emeleten elhelyezkedő 4 db természetes fénnyel rendelkező rendezvényterem a Mátrában fellelhető ásványokról kapta nevét, az ACHAT, az ANTIMONIT, az OPALIT és az ARGENTUM színvilága és hangulata is ezeket idézi, és összesen 415 fő befogadására alkalmasak. Legnagyobb panorámás különtermében, mely családi rendezvények, esküvők exkluzív helyszíne is lehet, 210 fő helyezhető el színházi ültetésben. Emellett két, hatalmas terasszal is rendelkező - 42 és 68 fős - és egy nagyobb, 95 fő befogadására alkalmas, szintén terasszal rendelkező, 3 részre szekcionálható terem áll rendelkezésre. Minden terem légkondicionált és a legmodernebb konferencia eszközökkel felszerelt.

Beruházás
A szálloda a volt háromcsillagos Bérc Hotel teljes rekonstrukciójával és bővítésével készült el a Bérc Hotel Kft. beruházásában, a generál kivitelező a QUAESTOR Invest Kft., míg a tervező a S.A.M.O. Tervező és Ingatlanfejlesztő Kft. A beruházás teljes értéke közel 3,5 milliárd forint, ebből több mint 400 millió forint az elnyert Európai Uniós támogatás mértéke. A beruházás végén elkészült négycsillagos szálloda tovább növeli az Észak-magyarországi régió, s ezen belül a Mátra minőségi elhelyezést és szolgáltatást nyújtó szálláshelyeinek számát, turisztikai vonzerejét. Négy különtermének köszönhető 415 fős rendezvény kapacitásával a régió újabb színvonalas konferenciahelyszínnel is gazdagodik. A szálloda legalább 50 fő részére biztosít új munkahelyet, javítva ezzel a térség foglalkoztatási adatait, s közvetett módon az ide látogató Vendégeken keresztül erősíti a helyi és környékbeli szolgáltatókat is.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker