Prémium

A férfiaknak sem kell jólöltözöttségért a szomszédba menniük (x)

Portfolio
Öltözködni mindig kell, de ma különösen nem mindegy, hogy mibe, hogy az mennyire tartósan szolgálja mindennapi kényelmünket és megjelenésünket és főleg, hogy mennyibe kerül. Az időzítés jobb nem is lehetne a prémium minőségű, klasszikus férfidivatot elérhető áron kínáló BOGGI Milano számára, amely november elején nyitotta meg első üzletét az Andrássy úton.


A férfiaknak sem kell jólöltözöttségért a szomszédba menniük
A stílus persze sohasem elhanyagolható szempont, de az sem lényegtelen kérdés, hogy stílusról vagy divatról beszélünk. Az aktuális trendeket hűen követő ruhadarabok megfigyelhetően alkalmazkodnak minőségükben és természetesen árukban is a trendek gyors változásához, születéséhez és elmúlásához. A klasszikus stílusú ruhadarabok érthetően több állandóságot hordoznak, amihez az anyag- és gyártási minőség biztosít megbízható hátteret. Ez különösen érvényre jut a férfidivat terén, ahol a ruháknak a divatosságon túl még inkább meg kell felelniük a modern, aktív életet élő férfi életformájának és igényeinek.

A 2000-es évek eleje óta szinte sorra nyíltak a drágább ruhaüzletek az Andrássy úton, a franchise ruhaüzleteket nyitó tulajdonosok azonban, ha nem az unisex, akkor a női vonal felé fordultak, a biztosabb megtérülést ígérő női közönség felé.

Talán az idő sem volt érett a hazai férfi divatpiac tovább népesedésére. A férfidivat terén az igény hazánkban lassabban fogalmazódott meg, de ma már a férfiak sem csak a funkcionalitást tartják szem előtt a divat viszonylatában. Az ebből a szempontból mindenképp előttünk járó nyugati öltözködési kultúrák kódjai már a magyar férfiak mindennapjaiba is kezdenek beépülni.

A BOGGI Milano ruhaüzlet november elején új szereplőként lépett be az igényes és jó anyagi lehetőségekkel rendelkező hazai férfivásárlókért vívott harcba. A cég 72 éves története alatt erőforrásait a termékekre, azok folyamatos fejlesztésére koncentrálta, mindig szinkronban a kor férfijának életstílusával. A márka sikerének hátterében az olasz minőség és tradíció, termékfejlesztés és tapasztalat és a prémium termékek piacán kivételes ár-érték arány áll.

A férfiaknak sem kell jólöltözöttségért a szomszédba menniük
A márka alapvető célkitűzése, hogy szerte a világon minél szélesebb rétegek számára elérhetővé tegye a klasszikus olasz stílust és a minőséget Magyarországon is jó fogadtatásra talál, amit már az első hónap tapasztalata is mutat.

Az Andrássy út 15. szám alá korra való tekintet nélkül térnek be a vásárlók, akik a kitűnő anyagú, funkcionalitásukban is esztétikus ruhadarabok ár-érték arányát és kiemelkedő minőségét dicsérik.

A budapesti üzlet kínálata sem tér el a világ más városaiban megtalálható márkaboltokétól, az öltönyöktől a szabadidő ruházatig minden alkalomra kínál megfizethető, aktív életmódra szánt, minőségi ruhadarabokat.

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker