Prémium

A legújabb ''A'' kategóriás ÖGNI SILVER minősítést megcélzó irodaház (x)

Portfolio
Kerepesi Business Park

Az RE project development legújabb "A" kategóriás irodaház fejlesztése Budapest VIII. kerületében a Kerepesi úton helyezkedik el, Budapest szempontjából jelentős forgalmi csomópontban.
Tömegközlekedési kapcsolata kiváló, a Stadionok metrómegálló cca. 180 méter, ezen kívül 95, 95A, 130-as autóbusz-, 75, 77, 80, 81-es troli- és az 1-es villamos járatok biztosítják a környezettudatos közlekedést. A gyalogos forgalom elősegítésére, a telken passzázs kerül kialakításra, melyről az irodaház közlekedő magjai, kereskedelmi, vendéglátó illetve szolgáltató egységek is nyílnak. A területen kertek sokasága épül, ezzel is emberközpontúvá, élhetővé téve az irodaközpontot.

A legújabb ''A'' kategóriás ÖGNI SILVER minősítést megcélzó irodaház
A gépjárművek elhelyezését két szint mélygarázs, és kisebb mértékben felszíni parkolók biztosítják. A kerékpáros közlekedés támogatására a bejáratoknál és a mélygarázsban is több kerékpártároló kerül kialakításra.

A tervezés során az volt a cél, hogy elkerüljük az intenzív beépítésekre sokszor jellemző, minden irányból teljes magasságban zárt belső udvarok kialakulását. Ebből fakad a “csuklósan" felfűzött tömbök pozíciója, melyek “szűkebb" találkozási pontjainál egy-egy transzparens üveg épületegységgel csatlakoznak egymáshoz, nyitott végeiken pedig csak földszintes, tetőkerttel kialakított épületszárnyakkal kerülnek lezárásra. Ezáltal az intenzív beépítés ellenére is tágas, világos belső terek együttese jön létre, melyekhez közvetlenül csatlakoznak az irodaépületek bejáratai, illetve átellenesen a kereskedelmi/szolgáltató egységek portáljai. A beépítés szabályos rendje a Kerepesi út felé felszakad, lehetőséget biztosítva az izgalmas, játékos téralakításra.

Az általános szintek -köszönhetően az épülettömbök szabályos geometriájának- a bérbeadható területek tekintetében kiemelkedően flexibilis kialakítást tesznek lehetővé. A traktusok közép-magjában elhelyezett szociális, kiszolgáló és tárgyaló magok átcsoportosíthatóak, változtatható a sorrendjük.

A legújabb ''A'' kategóriás ÖGNI SILVER minősítést megcélzó irodaház
A tervek szerint 2013. végén készül el a Kerepesi Business Park első üteme, míg a legvégső fázis 2016. végén. A modern irodaház közel 63 ezer négyzetméter bérelhető területet kínál, amelyből körülbelül 56 ezer négyzetméter iroda, 3300 négyzetméter üzlet és 3500 négyzetméter raktár. Emellett 915 parkolóhely és kerékpártároló is a bérlők rendelkezésére áll majd.

ÖGNI SILVER

Az osztrák ÖGNI (Österreichische Gesellschaft für Nachhaltige Immobilienwirtschaft) a tervek alapján SILVER kategóriába sorolta a projektet az intelligens technológiai megoldások alkalmazásáért, az energiahatékony és fenntartható fejlődés érdekében.

A legújabb ''A'' kategóriás ÖGNI SILVER minősítést megcélzó irodaház


(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker