Prémium

Ki mondta, hogy luxus 3 évente új autóba ülni? (x)

Portfolio
Nem provokációnak szántuk a címet, hiszen jól tudjuk, hogy a világgazdaság nem a legjobb időket éli. Az aggasztó hitelhelyzet és a tudatos fogyasztás mellett mégis érdemes nyitott szemmel járni, és odafigyelni a kedvező ajánlatokra. Az egyik ilyen a Nissan most induló maradványértékes finanszírozása, a Nissan Select.
A nehéz helyzetbe került autóipar egyik túlélője a Nissan volt, amely az előre menekülést választotta, és sikeres városi modelljével, a Qashqai-jal, pozitív értékesítéssel zárta az elmúlt évet.

Ki mondta, hogy luxus 3 évente új autóba ülni?
A Nissan most a Qashqai modellen keresztül, új pénzügyi termékével egy minden eddiginél rugalmasabb, a vevői igényekhez maximálisan igazodó autófinanszírozást indított útnak.

Nissan Select - Egy új finanszírozási modell
A Nissan Select finanszírozás egy olyan biztonságos, kockázatok és váratlan kiadások nélküli, forint alapú konstrukció, amellyel valóban 2-3 évente egy új Qashqai-ba ülhet a vevő, akár 20% kezdőbefizetéssel.

A futamidő 24-48 hónap lehet és a lejáratkor az ügyfelek igényeihez igazodva a konstrukció többféle választási lehetőséget kínál.

1. Új modellre válthat
A futamidő végén a márkakereskedő megállapítja az autó értékét. Amennyiben ez magasabb, mint a kiemelt utolsó törlesztőrészlet, a különbözet lehetőséget nyújt a következő Nissan modell kezdő befizetéséhez.

2. Megtarthatja autóját
A futamidő lejártával a maradványérték továbbfinanszírozásával, lehetőség van díjmentesen meghosszabbítani a meglévő finanszírozási szerződést.

3. Márkakereskedője visszavásárolja autóját
A futamidő végén a márkakereskedés garantált áron visszaveszi az autót, vagyis, ha mégis szeretnénk lezárni a finanszírozást, nem kell az értékesítéssel bajlódni.


Ki mondta, hogy luxus 3 évente új autóba ülni?
Tehát az új modell biztonságos, mégis kellően rugalmas, így valóban elérhető közelségbe kerül az a fejlett országokban már létező autóvásárlási kultúra, amely a megfelelő garanciákkal és kedvező kamattal biztosítja az autó 2-3 évenkénti cseréjét, frissítését. A céges megrendelők mellett pedig megjelenhet egy új, egyéni fogyasztói gondolkodás, ahol a használati érték és a megbízható szolgáltatások nagyobb hangsúlyt kapnak a tulajdon birtoklásánál.

További részletek: www.nissan.hu


(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker