Prémium

Hosszú távú megtakarítás - kamatadó nélkül (x)

Portfolio
Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával hosszú távú megtakarításai értékét nemcsak megőrizheti, és kimagasló, garantált kamattal tovább növelheti, hanem még a 16%-os kamatadó megfizetése alól is mentesülhet.
A hosszú távú pénzügyi tervezés és az öngondoskodás a gazdasági válság nyomán megkerülhetetlen fogalmakká váltak. Azok számára, akik meglévő megtakarításaiknak továbbra is biztos helyet és garantált magas hozamlehetőséget keresnek, ideális lehetőséget nyújtanak a különböző TBSZ-konstrukciók, amelyek a hosszú távú, több éves megtakarításokra adókedvezményt is kínálnak. Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlája az adókedvezményen felül kamatgaranciát és kockázatmentességet biztosít, kiemelkedő kamatajánlattal egybekötve.

Hosszú távú megtakarítás - kamatadó nélkül
A TBSZ nagy előnye tehát, hogy ha a hosszú távú pénzügyi tervezés jegyében megtakarításainkhoz legalább öt éves befektetési időtartamot választunk, akkor az elért kamat után nem kell adót fizetnünk. A legalább három éves, de öt évnél rövidebb idejű megtakarításunk hozama pedig kedvezményesen adózik: a szokásos 16 százalék helyett 10 százalék az adókulcs. A kedvezményes lehetőséget már 25.000 forintos minimális megtakarítással is igénybe lehet venni.

Az AXA Bank TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlája sok bank TBSZ ajánlatával szemben az egész Lekötési Időszakra garantált kamatot biztosít. Az öt éves ajánlatban jelenleg a garantált éves kamat 8,05% (EBKM 7,00%), amely a lekötés utolsó évében akár 10,05% (EBKM 7,30%) is lehet, amennyiben a TisztaHaszon számlatulajdonos az AXA-nál vezetett folyószámláját is aktívan használja a Lekötési Időszak alatt.

Hosszú távú megtakarítás - kamatadó nélkül
Ha tehát Ön olyan megtakarítással rendelkezik, amelyhez az elkövetkező 3-5 évben előreláthatóan nem szeretne hozzányúlni, és a 16 százalékos kamatadót is szeretné megspórolni, ezt az ingyenes számlanyitást és ingyenes számlavezetést kínáló TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlával megteheti. Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájának további nagy előnye, hogy ha a futamidő lejárta előtt mégis szüksége lenne a megtakarítására, Ön a garantált bázis kamattal növelt összeghez a Lekötési Időszak alatt bármikor hozzáférhet.

TisztaHaszon Számlát az AXA értékesítési hálózatán keresztül, az AXA Ügyfélcentrumokban és az AXA Személyes Pénzügyek irodáiban lehet igényelni. A számlanyitást követően a számlatulajdonos banki átutalással adhatja meg lekötési megbízását az általa választott Lekötési Módozatok bármelyikére. A választott Lekötési Módozatba egyszerű átutalási megbízással további megtakarítások is elhelyezhetők a Gyűjtési Időszak végéig, tehát 2011. december 31-ig. Ez azt jelenti, hogy Ön az egyszeri szerződéskötést követően bármikor szabadon befizethet a számlájára anélkül, hogy emiatt a bankfiókba kellene befáradnia vagy a Telefonos Ügyfélszolgálatot kellene felhívnia.

További információ: https://www.axa.hu/hu/katt/tisztahaszon/

Hosszú távú megtakarítás - kamatadó nélkül



(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker