Prémium

Megkülönböztetett figyelem a pénzügyekben (x)

Portfolio
Az utóbbi évek gazdasági eseményei után egyre többekben merül fel a kérdés, hol, hogyan és milyen formában kezeljék, illetve fektessék be vagyonukat, annak érdekében, hogy biztos, kiemelkedő hozamot tudjanak elérni. Sokaknak fontos az is, hogy befektetésüket hozzáértők kezeljék, akik pontosan képben vannak mind a piac változásaival, mind pedig a befektető preferenciáival kapcsolatban. Bálint Attila, a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking ügyvezető igazgatója mindhárom kérdésre tudja a választ.

Aligha lehet állítani, hogy a Megkülönböztetett figyelem a pénzügyekbenközelmúlt a nyugalomról és a stabilitásról szólt volna a pénzpiacokon. Ön, mint Magyarország legsikeresebb Private Bankjának ügyvezető igazgatója hogyan értékeli az elmúlt éveket?
A Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking (FWR) 125 év banki tapasztalatával rendelkezik, de Magyarországon is közel 14 éve működünk. Noha a gazdasági válság során több, korábban biztosnak hitt megoldásról derült ki, hogy mégsem áll olyan erős lábakon, az FWR azon kevés pénzügyi szolgáltató közé tartozik, ahol a kezelt összvagyon a viharosnak számító időkben is emelkedni tudott, az esetleges ügyfélszintű negatívumok pedig lényegesen kisebbek voltak a piacon általánosan tapasztalt szintnél. Tevékenységünket szolgáltatásunk indulása óta a konzervativizmus, és a több lábon állás stratégiája jellemzi, így a gazdasági válság egyáltalán nem ért felkészületlenül bennünket. Ennek elérésében oroszlánrésze volt a portfoliók folyamatos és tudatos ápolásának is.

Az FWR megkülönböztetett figyelmet és termékskálát ígér ügyfeleinek. Ez pontosan mit takar, mivel nyújtanak többet?

Úgy gondolom, hogy szolgáltatásaink minőségére és professzionális színvonalára joggal lehetünk büszkék. Amellett, hogy a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking ügyfeleit a legjobban képzett banki tanácsadók szolgálják ki az általuk meghatározott, tetszés szerinti kommunikációs csatornán, a széleskörű szolgáltatási portfolió mellett a világ számos pontjáról, első osztályú befektetési tanácsadók tapasztalatai és javaslataiból összegyűlt óriási szellemi tőkéből is profitálhatnak azok, akik vagyonuk kezelését az FWR-re bízzák.

Mit takar ez a széleskörű szolgáltatási portfolió, milyen előnyöket tudnak ügyfeleik számára nyújtani - és kiknek ajánlják?

Az FWR szolgáltatásai négy alappillérre épülnek. Ezek a befektetési, finanszírozási valamint a klasszikus pénzügyi szolgáltatások, melyek kiegészülnek számos kényelmi-kiegészítő szolgáltatással. Az FWR nem csak arról szól, hogy vagyont kezelünk, befektetési termékeket értékesítünk, tanácsokat adunk vagy éppen finanszírozást biztosítunk. Kétségtelen, hogy ezeket is maximális színvonalon végezzük: hazánkban elsők között alkalmaztuk a vagyonkezelés életpálya-alapú megközelítését, melynek keretében testreszabott, egyedi befektetési formákat tudunk kidolgozni, megismerve ügyfeleink speciális igényeit, élethelyzetét. Szolgáltatásainkat az átlagon felüli megtakarítási képességgel rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk, jellemzően 70 millió forint kezelt vagyontól.

Mi ez az említett plusz, amit a klasszikus private banking szolgáltatásokon felül ajánlani tudnak?

A Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking munkaidőben és munkaidőn túl is megbízható, elérhető partner. Ügyfeleink nemcsak jogi és adótanácsadásunk, elektronikus hírszolgáltatásunk, Art Banking szolgáltatásunk előnyeit élvezhetik, hanem olyan exkluzív, szabadidős, sport és kulturális rendezvényeken és részt vehetnek, melyek a kikapcsolódás és a szórakozás mellett az üzleti és a személyes kapcsolatok minőségi bővítéséhez is nagy segítséget nyújtanak. A 06-40-58-58-58-as számon elérhető Private Direkt számunk tárcsázása után, vagy az interneten a www.raiffeisen.hu/fwr weboldalon részletesen tájékoztatjuk leendő ügyfeleinket, hogyan csatlakozhatnak hozzánk, és élvezhetik az FWR elsőosztályú szolgáltatásait.

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker