Prémium

Kívánságteljesítés Kék Szalag módra (x)

Portfolio
A Trinity-Group - ezen belül a Trinity Enterprise, mint a CDC Software integrált vállalati rendszereket fejlesztő és forgalmazó amerikai székhelyű vezető szoftvercég és a Trinity-Speedy Sailing Team közös kezdeményezéseként a következő árverést hirdetjük meg:


Kívánságteljesítés Kék Szalag módra
Az árverés tárgya a Speedy nevű Libera típusú versenyhajó csapattagjaként egy fő részvétele versenyen kívüli indulóként a 2011-es Kék Szalag versenyen. Ebben az évben a trapézos hajók hivatalosan nem indulhatnak, így a Speedy sem. A Trinity-Group munkatársai és a Trinity-Speedy Sailing Team tagjai így arra gondoltak, hogy versenyen kívül egy nemes cél érdekében összefognak és a beteg gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítvány (www.csodalampa.hu) működésének támogatásához elárvereznek egy helyet a hajón. A Speedy egy órás késleltetéssel a Kék Szalag versenytávját fogja teljesíteni, ám versenyen kívül.

Amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé, hogy a Speedy biztonsággal teljesítse a távot, úgy az árverés nyertesét egy nem libera típusú hajóval fogjuk elvinni. A verseny időtartama 16-24 óra is lehet, emiatt kérjük, hogy vegyék figyelembe a licitálók az állóképességüket. A fenti okok miatt csak 18-ik életévüket betöltöttek vehetnek részt a licitben, illetve a vitorlázáson.

A kikiáltási ár 200 000 Ft, melynek összegét, a Trinity-Group abban az esetben is biztosítja a Csodalámpa Alapítvány részére, amennyiben érvényes licit nem érkezik.

Az ajánlattételre rendelkezésre álló idő 2011. július 4-én 8.00-tól 2011. július 11-én 17.00-ig.
Az ajánlatokat írásban a melinda.burai@group-trinity.com email címre kérjük eljuttatni. A levélben kérjük feltüntetni a licitáló nevét, címét, telefonszámát, email címét, cég esetén weboldalának elérhetőségét, kapcsolattartó megjelölését. További információk elérhetők Burai Melindánál, a 06-20-610-9615 telefonszámon.

Kívánságteljesítés Kék Szalag módra
Az árverés alakulásáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk a www.group-trinity.com oldalon. Az árverés eredményéről a nyertest írásban értesítjük. Az árverés nyertesének a felajánlott összeget a Csodalámpa Alapítvány Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000015-99050010 számú számlájára kell átutalnia. Az átutalásnak 2011. július 13-ig kell megérkezni az Alapítvány számlájára. Ennek elmaradása esetén az árverésben a második licitáló kap lehetőséget a részvételre.

További információk a versennyel, az Alapítvánnyal, illetve a szervezőkkel kapcsolatban az alábbi oldalakon érhetők el:

www.kekszalag.hu
www.csodalampa.hu
www.group-trinity.com
www.syc.hu
http://www.facebook.com/pages/Speedy-Sailing-Tea m/192128304134645

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker