Prémium

Hunguest Hotel Erkel Gyula - Minden cseppben élmény! (x)

Portfolio
Nyugalom, pihenés, rendezvények és wellness megújult négycsillagos környezetben.


Hunguest Hotel Erkel Gyula - Minden cseppben élmény!
A 2010. január 20. és 2011. 06. 15. között megvalósított fejlesztések eredményeképpen a szálloda új és régi vendégei idilli hangulatban, négycsillagos környezetben töltődhetnek fel a megújult Erkel Hotelben.
A beruházás lebonyolításához az Európai Unió és a Magyar Állam 600.000.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyújtott az Erkel Hotel Gyógyszálló Kft. részére.

Hunguest Hotel Erkel Gyula - Minden cseppben élmény!
A beruházás tervezői, a Mérték Építészeti Stúdió Kft. és a Megina Építész Stúdió Kft., valamint a generál-kivitelező K-IMMO Kft. egyaránt arra törekedtek, hogy a Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretein belül megvalósuló - "A gyulai Erkel Hotel komplex fejlesztése szolgáltatások fejlesztésével" pályázati című - beruházás jóvoltából megújult Hunguest Hotel Erkel minden szempontból megfeleljen a mai kor elvárásainak.

Hunguest Hotel Erkel Gyula - Minden cseppben élmény!
A négycsillagos Dürer szárny 177 standard kétágyas szobával, 5, a Gyulai Várra néző lakosztállyal és 4 akadály-mentesített szobával rendelkezik. Ha a látogató itt választ magának "rezidenciát", modern és hangulatos, légkondicionált, LCD TV-vel, minibárral, telefonnal, internet elérhetőséggel és szobai széffel ellátott szobában töltheti pihenését.

A háromcsillagos Munkácsy szárnyban 97 standard kétágyas, 20 tágas, légkondicionált superior, és 5 légkondicionált, akadály-mentesített - összesen 122 - szoba garantálja a vendégek kikapcsolódását.
A Hunguest Hotel Erkel Gyula város egyedüli olyan szállodája, amely közvetlen - folyosós - összeköttetésben áll a Várfürdővel, ezzel is szolgálva a fürdő szolgáltatásait, kezeléseit igénybe venni kívánó vendégek teljeskörű kényelmét.

A szálloda Harmónia Wellness Központjában széleskörű wellness és fitness szolgáltatások segítik a test és a lélek felfrissítését.

A szállodában található kreatív gyermek klub a csöppségeknek biztosít játékos időtöltést.

A Hunyadi Mátyás terem közel 390 négyzetméternyi konferenciaterületével akár 290 fős rendezvényeknek is exkluzív helyszínt biztosíthat. A korszerűen felszerelt Erzsébet, Corvin és Beatrix szekciótermek egyenként 20-50 fő befogadására alkalmasak. Valamennyi rendezvényteremben korszerű prezentációs és hangtechnikai eszközök állnak rendelkezésre.

A szállodában töltött élményeket a felejthetetlen ízek teszik teljessé! Az Orchidea étteremben a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, és helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek a Vendégek. A Violin kávézó egyedi kávé különlegességek, és kitűnő italok széles választékát kínálja a magyar borvidékek különlegességeivel.

Nyugalom - pihenés - rendezvények színvonalas környezetben. Ezt kínálja a Hunguest Hotel Erkel Gyula.

A kedvezményes ajánlatokat, akciókat keresse a szálloda honlapján - www.hotelerkel.hu - és az ismert szálláshely közvetítő portálokon!

(x)

Hunguest Hotel Erkel Gyula - Minden cseppben élmény!
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker