Prémium

Ingyenes grafikonrajzoló és ingyenes tőzsdei adat (x)

Portfolio
Visszatért az izgalom a Budapesti Értéktőzsdére, ami alapvetően az OTP szárnyalásának köszönhető. A részvény új csúcsra tört, és az alapjaiban változtatta meg a papír technikai képét.
A Portfolio Online Tőzsde számlanyitási akciójának keretében most ingyenes valósidejű adatokkal kereskedhet, a bankpapír árfolyammozgását pedig díjmentes Markers grafikonrajzolóval vizsgálhatja.

(A március 1. és április 30. között Portfolio Online Tőzsde értékpapírszámlát nyitó ügyfelek részére a számlanyitás hónapjában, részletek ITT )

Drasztikusan változott meg az OTP technikai képe a múlt héten.. A részvény az elmúlt egy évet egy kereskedési sáv foglyaként töltötte, ahol nem igazán lehetett eldönteni, hogy a hosszú távú trend emelkedő, avagy csökkenő. Talán ennek volt köszönhető, hogy nagyon sok kereskedő csak a partvonalon kívülről figyelte az árfolyam mozgását. A múlt heti események azonban őket is visszacsalogatja a parkettre.

Ingyenes grafikonrajzoló és ingyenes tőzsdei adat
Információ a Portfolio Online Tőzsde számlanyitási akciójáról

Az OTP árfolyama új csúcsra tört, amivel megerősítést nyert, hogy a részvény tinglitanglija alapvetően egy emelkedő trend, ahol is a vételi pozíciókat célszerű favorizálni. További jó hír, hogy az emelkedéssel egy több mint hároméves csökkenő trendvonal is megtört, ami szintén a vételek mellett szóló érv, amit csak fokoz, hogy a részvény egy emelkedő háromszög formációból tört ki. Ez utóbbi önmagában több mint ezer Ft-os emelkedést vetít előre, ami a 7400-as csúcs újratámadását jelenti.

Ingyenes grafikonrajzoló és ingyenes tőzsdei adat
Mindezek után, jogosan merül fel a kérdés, hogy hol lehet érdemes beszállni a részvénybe? Emelkedő trendben, a visszaesések adnak ideális beszállót, így a grafikonon is jól látható 6100 Ft-os csökkenő trendvonal vagy a kerek 6000 Ft-os támaszszint optimális vételi beszállót adhat, amely zónát egy téglalappal jelöltünk a grafikonon.

Amennyiben megismerné a grafikonokon alapuló kereskedés rejtelmeit, a kockázatkezelés fontosságát, és kereskedési praktikákat tanulna, ajánljuk figyelmébe aPortfolio TudásCenter előadásait
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker