Prémium

Holnap nyit a Hungexpo Hoventa szakiállítás (x)

Portfolio
Október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban képviseltetik magukat a vendéglátás, a szállodaipar és a gasztronómia jeles képviselői. A HOVENTA szakkiállításának új gazdája a HUNGEXPO Zrt. a tavalyinál sokkal színesebb programokkal, nagyobb alapterületen, nemzetközi kiállítókkal együtt várja vendégeit.
Az idén kiemelt téma lesz a "HOTEL AND RESTAURANT DESIGN", ami miatt a szállodaipar beszállítói is nagyobb létszámban képviseltetik magukat. A 120 hazai cég mellett olasz, cseh, görög, osztrák és szerb vállalatok is bemutatkoznak. A kiállítók teljes száma 150 körül várható.
A vendéglátó- és szálloda szektor hazánkban fejlődő ágazat, a kiállításon így bemutatják a legújabb technológiákat, piaci trendeket, lehetőségeket. Látható lesz, miként modernizálható a szállodák belső kialakítása, berendezése. A látogató megtekintheti egyes vendéglátó egységek vizes blokkjainak, mosdóinak, konyháinak kialakítását; valamint a legújabb épületgépészeti és világítástechnikai megoldásokra is fény derül.
A kiállítás soha nem látott szakmai támogatással valósul meg az idén. Kiemelt partnerek a Magyar Szálloda Szövetség és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Emellett számos más társaság jelen lesz. Képviseltetik magukat a pékek, a cukrászok, a bútor- és faiparosok, a lakberendezők, az élelmezésvezetők és az épületgépészek is.
A rengeteg partner számos programot kínál a négy napban. Lesz konyhai főzőshow, borkóstolás, szállodai portásverseny, cukrászvetélkedő, bármixer bemutató. A szemlélődők igazi sztárokkal is összefuthatnak. Egy-egy szakmában jeles, ismert hazai és külföldi vendég bemutatóval kedveskedik.
2010-ben ENERGIA NAPOT is tartanak, mivel egyre fontosabb a környezetet kímélő technikák alkalmazása. Az energiatakarékos, költséghatékony megoldásokról pedig konferenciát tartanak.
Akit kicsit is érdekel a vendéglátás, a turizmus, a gasztronómia, annak mindenképp érdemes kilátogatni október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Sok érdekesség, versenyek, akciók, nyeremények, szemináriumok, Workshopok, és a jövő ágazati technológiái várják a kedves vendégeket három helyszínen több napon át. Jegyeket az interneten online és a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Részletes program a http://www.hoventa.hu/ oldalon található.


(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker