Prémium

POROTHERM PROFI téglatechnológia a környezettudatos építkezőknek és a modern technológia iránt nyitott szakembereknek (x)

Portfolio
Az energiatudatosság, más szóval élve az energiatakarékosság nem azonos a környezettudatossággal. Ez mára minden felelősséggel gondolkodó ember fejében ott van: fogyó energiahordozók, gazdasági válság okozta forráshiányok, az ivóvíz kincs. Látszólag nem függnek össze sem egymással - sem a POROTHERM PROFI téglacsaláddal. Vagy mégis?
A visszaeső, olcsó megoldásokat kereső, valamint a minőségi termékek iránt nyitott fogyasztókra polarizálódó piacon, ezen utóbbi réteg igényeivel éppen egybecseng a Wienerberger prémiumterméke, a POROTHERM PROFI filozófiája. Az egy rétegben, kiváló hőszigetelő képességű falazatot eredményező termékcsalád, a felfekvő felületein síkra csiszolt falazóelemből álló, milliméteres pontosságú POROTHERM PROFI rendszer gyors és gazdaságos építést tesz lehetővé, természetesen alapanyagai révén környezettudatos megoldásként, egészséges lakóklímát biztosító otthont nyújt.
A POROTHERM PROFI felhasználásával a kivitelezők és építtetők is hozzájárulnak a környezet megóvásához, mivel ez a falszerkezet alacsony energiafelhasználást tesz lehetővé.

A POROTHERM PROFI tégla használata mind a kivitelezők mind pedig a fogyasztók szempontjából számos, pénzben is kifejezhető előnyt hordoz. A vásárlást befolyásoló tényezők, a döntés folyamatának szempontjából az építkezők legtöbbször a kivitelező hatására döntenek a termék használata mellett, míg jelentős szerepe van a médiában közölt információknak is. A legfontosabb döntést befolyásoló tényező a ház hőszigetelő képességének javulása, valamint az energiatakarékosság volt. Ez teljesen egybe cseng napjaink tendenciájával: a hőszigetelő képesség és az energiatakarékosság kiemelt fontosságú.
A POROTHERM PROFI falazási technológiát alkalmazó kivitelező munkája, a termékek és a szolgáltatások a vevők megelégedésére szolgálnak. A vevők számára a legnagyobb előnyt a hagyományos téglatechnológiákkal szemben az jelenti, hogy gyorsan készül a szép és pontos falazat, a kivitelező pontos és precíz , a tégla jó minőségű és a hőszigetelő képességében is bíznak az építtetők.

A POROTHERM PROFI téglatechnológia előnyei
• A csiszolt technológia alkalmazása során minimális nedvesség kerül a falba, az gyorsabban szárad, így hamarabb kezdődhetnek a további munkálatok! Beköltözés után kisebb a penészedés és az ebből adódó reklamáció esélye.
• Akár 80-90 %-kal kevesebb a habarcs szükséglet, ennyivel kevesebbet kell megvenni, megkeverni, szállítani, ez is gyorsítja a kivitelezést. Mindennek köszönhetően akár 30 %-kal gyorsabban folyhat a falazás!
• A téglát és a szükséges habarcsot a Wienerberger a gyárból egyenesen az építés helyszínére szállítja, az építkezés így jól tervezhető, a szállításból, az esetleges többszöri rakodásból eredő töréskár esélye csökken.
• Kiegészítő elemek sora áll rendelkezésre - a saroktéglának, kávatéglának, feles elemeknek köszönhetően a téglát kevesebbet kell vágni, az összeépítés gyors és pontos, a nyílászárók elhelyezése hőhídmentes.
• Az alkalmazott kiegészítő termékeknek is köszönhetően homogén falazat épül, valamint a hagyományos habarcs Profi habarccsal történő kiváltása is a hőhídmentes falazat irányába hat. Összességében így, falvastagságtól függően, akár 20 %-kal javulhat a hőszigetelés.
• A Porotherm Profival készülő falazat szépsége nem csak esztétikai kérdés! A milliméter pontosságú falazás miatt a könnyebben vakolható, pontos, egyenes, jobb minőségű, garantáltan minőségi falazatunk hozzájárul az épület gazdaságos üzemeltetéséhez.

További termékelőny - Porother Dryfix alkalmazásával télen is, - 5 C◦-ig falazhat!
Különösen nagy előny, hogy a technológia télen, -5C-ig is alkalmazható, de ha ez nem lenne elég a Porotherm Dryfix esetében az építési idő további 30 %-kal csökken, és mivel habarcs csak az első sor és a nem csiszolt elemek (pl. áthidaló) elhelyezéséhez szükséges, gyakorlatilag teljesen száraz falat kapunk.

A POROTHERM PROFI falazási technológiáról bővebb információk a http://www.wienerberger.hu weboldalon találhatók.
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123