Prémium

Madárhegy az ingatlanfejlesztő szemével (x)

Portfolio


' title='
Beszélgetés Földi Tiborral, a Cordia Magyarország Zrt. vezérigazgatójával
- A főváros XI. kerülete példaértékű növekedésnek indult az elmúlt években, melyet számos megkezdett fejlesztés is tükröz. Milyen előnyökkel rendelkezik Újbuda, amely miatt az ingatlanfejlesztők kiemelt figyelmet fordítanak e területre?


' title='
- Újbuda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Ez nagyon sok előnyt nyújt azoknak, akik Budának ezt a könnyen megközelíthető, mégis családias, zöldövezeti részét választják leendő lakóhelyüknek. Fontos szempont, hogy a lakóingatlan beruházásokat követik az úthálózat fejlesztések, illetve jelentősen növeli a környék értékét a négyes metró építése is, hiszen a metróval érintett, annak vonzáskörzetében épülő területeken ingatlanpiaci fellendülés prognosztizálható.

- A Cordia eddigi fejlesztéseit az egyedi megközelítés (Corvin Sétány városfejlesztés), a különleges kínálatok (Corda Thermal Zugló) jellemezték, amelyek erőteljesen megkülönböztették a fejlesztéseket a versenytársaktól. Mi ez az esszencia itt Újbudán?

- Madárhegyi fejlesztésünk egyik központi eleme az a különleges együttműködési forma, amelyet a XI. kerületi önkormányzattal alakítottunk ki a terület fejlesztésére; egy egyedülálló, a beruházásra létrehozott zártkörű, nyílt végű ingatlanalap. További specialitása a fejlesztésnek még, hogy a leendő madárhegyi otthonok megközelítési úthálózatát és környezetét már a közművesítésekor kialakították. Így a leendő lakók már most egy rendezett, karbantartott közterülettel találkozhatnak.

- A Cordia Magyarország Zrt. a Madárhegy és Hosszúrét találkozásánál fekvő tízhektáros területen luxusszínvonalú, zöldövezeti lakópark építését tervezi. Mikor indul az építkezés a Madárhegyen, és mi jellemzi az otthonokat?



' title='
- Az első 69 lakást befogadó két épület építését idén ősszel kezdtük meg. Terveink szerint 2009 elején adjuk át a lakásokat a beköltözőknek. A lakások a 28 m2-es stúdiólakástól a tágas 130 m2-es lakásokig, három különböző kategóriában kerülnek kialakításra. A földszinti lakások saját kerttel rendelkeznek, az épületek között közös parkot alakítunk ki. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat, biztonsági rendszer és videó-kaputelefon, valamint, folyamatos karbantartási szolgálat fog működni. Az igényes, zöld otthonok prémium jellegét a csendes környezet, a több irányban feltáruló panoráma, a tágas telekbeépítési forma, a lakások igényes tervezése és kivitelezése mellett a körzet jó közlekedése, illetve a fejlett szolgáltatási infrastruktúra teremti meg. www.cordia.hu
(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123