Prémium

Új, csak három hónapra meghirdetett befektetési lehetőség a Generalitól! (x)

Portfolio
A ProfitMax egy exkluzív, kamatadó-mentes, magas hozamot ígérő befektetési lehetőség, amely egyben tőkegaranciát is nyújt.



' title='
Azoknak, akik szeretnék összegyűjtött forintjaik számára a lehető legjobb befektetést megtalálni, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. olyan exkluzív, kamatadó-mentes, magas hozamot ígérő befektetési lehetőséget dolgozott ki, amely egyben tőkegaranciát is nyújt.
A ProfitMax, amely most szeptembertől indul, több a befektetők számára igazán kedvező jellemzővel bír. Paál Zoltán, a Generali biztosító ügyvezető igazgatója beszél arról, mi is a ProfitMax valójában.


A ProfitMax egy 10 éves tartamra köthető befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Ügyfeleink megtakarításait a ProfitMax garantált eszközalapba fektetjük, amellyel nagyhírű nemzetközi vállalatok részvényeinek hozamából részesedhetnek. A ProfitMax eszközalap mögötti kötvényt a Société Générale, a világ egyik legnagyobb pénzintézete kizárólag a magyarországi Generali ügyfelei számára jegyzi. A befektetés különlegessége, hogy az eszközalap csak három hónapig, azaz 2007 szeptemberétől december közepéig jegyezhető. "Aki lemarad, az kimarad!"

Kinek ajánlja ezt a befektetést?

Mindazoknak, akik kamatadó-mentesen, alacsony költségek mellett, garanciavállalással szeretnék megtakarításaikat elhelyezni és magas hozamra számítanak.
Nagyon jelentős érv a befektetők számára, hogy az elmúlt 27 évben, a 10 éves periódusokat tekintve, az eszközalap éves szinten, átlagosan magasabb, mint 16%-os hozamot produkált volna. A legjobb időszakban a hozamok meghaladták volna a 22,5%-ot. A befektetés kamatadó-mentes és a 10 éves futamidőt tekintve költsége alacsonyabb, mint évi 1%.
Elsősorban olyan ügyfelek érdeklődésére számítunk, akiknek a kamatadó tavalyi bevezetésekor lekötött pénzük felszabadult, és újabb befektetési lehetőséget keresnek.

Hol tudhatnak meg több információt a ProfitMax iránt érdeklődők?

Tanácsadóink országszerte készséggel állnak rendelkezésre. Az érdeklődők hívhatják a Generali TeleCentert a 06 40 200 250-es telefonszámon, illetve tájékozódhatnak honlapunkon a www.generali.hu/profitmax címen is.
(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123