Prémium

Vitalis - egészséges életet biztosító lakópark épül Herceghalmon (x)

Portfolio
Az elmúlt évek tendenciái azt mutatják, egyre többen ismerik fel a budapesti agglomeráció előnyeit, s aki teheti, szívesen költözik ki családjával a zajos fővárosból. Különösen a budai hegyek települései divatosak, az itteni árakat azonban sokan nem engedhetik meg maguknak. Az idei évben egy olyan fejlesztés indul ebben a térségben, mely elérhető árakon biztosítja a vidékies környezet nyugalmát és a dinamikus városi élet közelségét.


' title='
Egy eddig kevéssé fölfedezett településen, az M1-es autópálya mentén fekvő Herceghalom központjában jön létre a Vitalis Park , amelynek első ütemében 144 lakás, üzletek, játszóterek, és parkok épülnek meg.
A fejlesztés gyönyörű, szinte érintetlen természeti környezetben, erdő és parkok gyűrűjében valósul meg, így lakói valóban nyugodt, tiszta, egészséges környezetben élhetnek majd.
A Vitalis Park nyugalmától a főváros nyújtotta pezsgés, a szórakozási lehetőségek csak húsz percre vannak: az autópályán percek alatt elérhető a város, de az itt élők választhatják a légkondicionált elővárosi vasút kényelmét is. A törökbálinti és budaörsi bevásárlóközpontok autóval néhány percnyi távolságra vannak.

' title='

A projekt a Zsámbéki-medence egészére kidolgozott fejlesztési tervbe, a Talentis Programba illeszkedik, melyben a környezeti értékek megóvása kiemelt helyen szerepel. De nemcsak a környezet védelme, hanem a helyi központban kialakítandó wellness-szolgáltatások, a környékbeli golfpályák, lovardák, kerékpárutak és a nagyszerű kirándulóhelyek is az egészséges, nyugodt, de aktív életmód kiteljesedését segítik.
Herceghalom barátságos, "mindenki ismer mindenkit" hangulatának az újonnan érkezők is részesei lesznek, mert a 8-12 lakásos épületek alkalmasak összetartó emberi közösségek kialakítására, az egyre dinamikusabban fejlődő település életébe való bekapcsolódásra. Az épületek a területen szellősen helyezkednek el, a földszinti lakásokhoz pedig a közös belső parkon kívül még saját használatú kertkapcsolat is tartozik. A családosokra is gondolva a Vitalis Parkon belül több játszóteret is létrehoznak, ráadásul Herceghalmon korszerű óvoda, új iskola is található.

' title='

A számos előny ellenére a fővárosi lakásokkal szemben itt még kedvező áron lehet ingatlanokhoz jutni: a most induló bevezető akcióban, melynek során a lakások árából 10% kedvezményt kapnak a vevők, a legolcsóbb (másfél szobás!) lakás mindössze 10.5 millió forintba kerül, s a prognózisok szerint az itteni lakások értéke a jövőben jelentősen emelkedni fog.
www.vitalispark.hu , 333-0000

(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123