Prémium

Felejtse el a havonta változó kamatokat - a QUAESTOR évente fixen ad 9,1%-ot! (x)

Portfolio


' title='
A QUAESTOR Csoport 2007 nyarán új értékpapírt vezetett be a hazai értékpapír piacra. A Kötvény azoknak nyújtja a legjobb befektetési lehetőséget, akik pénzüket legalább egy, maximum 3 évre szeretnék befektetni.

A Kötvényt a QUAESTOR Financial Hrurira Kft. bocsátotta ki a QUAESTOR Csoport fejlesztéseinek, beruházásainak finanszírozása érdekében. A Kötvény biztonságos befektetés, hiszen a QUAESTOR Csoport dinamikus fejlődése, közel 300 milliárd forintos fejlesztési portfoliója garanciát biztosít a megtakarítások biztonságára.

Milyen kamatot nyújt a befektetőknek a Kötvény?

A Kötvény a megszokott magas kamatú befektetésekkel szemben nemcsak néhány hónapos, hanem éves kamatot biztosít. A Kötvény nem havonta változó, és nem csak a megtakarítás első hónapjaira, hanem egy teljes évre fix és kiemelkedően magas kamatot nyújt (állampapír hozamok + 2%) akár 3 éven keresztül.
A kibocsátott Kötvények éves kamata tehát nem változik az éven belül, így a vásárlók jól ki tudják számítani befektetett pénzüknek hozamát.

Mik a Kötvény előnyei más befektetésekhez képest?

A Kötvény a legjobb megoldás azoknak a befektetőknek, akik évi fix hozamú, hosszabb távú befektetést keresnek, és akik magasabb hozamot várnak, mint az átlagos banki és állampapírhozamok.

A Kötvény vásárlására nincsen összeghatár, akár néhány tízezer forinttal is megkezdhető a befektetés. A QUAESTOR ingyenes számlavezetést biztosít azon ügyfelei részére, akik számlájukon kizárólag a Kötvénnyel rendelkeznek. Sőt, azok a vásárlók, akik a Kötvényt Nyugdíj Előtakarékossági Számlájukon helyezik el, mentesülhetnek az adók alól.

A Kötvény rugalmas megtakarítás, hiszen ha a lejárat előtt lenne szükség a befektetés felszabadítására, nem kell a teljes összegű lekötést felbontani, a felvett és a bent maradó összegre is jár hozam. (Míg a banki lekötött betétek esetén a teljes összeg hozama elveszíthető.)

A Kötvény a futamidő alatt bármikor megvásárolható.
A mindenkor érvényes kamatlábak megtekinthetők a QUAESTOR Pontokban.

További részletekért kérjük, kattintson ide.

(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123