Prémium

A fém jó pénz (x)

Portfolio


' title='
A Budapest MetálMix Alap egyszerre adja meg a tôke védelmét és kínál magas hozampotenciált. Az elôbbit úgy garantálja, hogy a jegyzés során összegyűjtött pénzt biztonságos befektetési eszközökbe, így bankbetétbe és állampapírba fekteti. A magas hozampotenciált pedig az adja, hogy részesedést nyújt a nyersanyagpiacok hozamaiból. 4 fém, az alumínium, a réz, a nikkel, a cink, valamint az olaj egyenlô arányban tölti meg az alap befektetési kosarát, s ezzel még konzervatív becslések mellett is igen kedvezô hozamot érhet el. Ám az alap különlegessége, hogy azokban az esetekben is fizet hozamot, ha az összetevôk teljesítménye stagnáló vagy akár negatív. A magyar piacon egyedülálló megoldás lényege, hogy ha a kosárban lévô bármelyik nyersanyag gyenge teljesítményt nyújt, akkor 35 százalék úgynevezett extrában részesül, azaz a kosárteljesítmény számításakor a ténylegesen elért eredményéhez 35 százalékot adnak. Így ha mondjuk -20 százalékot ért el, az a végeredményben +15 százaléknak számít majd.

A Budapest MetálMix Alap nyílt végű, vagyis a 3,5 éves futamidô vége elôtt a befektetô bármikor hozzá tud jutni a pénzéhez. Fontos, hogy a jegyzési idôszak, tehát 2007. május 7. és június 22. között az alap befektetési jegyeihez azok névértéknél olcsóbban, napi diszkont árfolyamon lehet hozzájutni, így a befektetés értéke már a jegyzési idôszak alatt is növekszik.



' title='
A befektetôk közül, akik legalább 3 millió forintért jegyeznek a Budapest MetálMix Alap befektetési jegyeibôl, igényelhetik a kiemelten kedvezményes Budapest 6nulla folyószámlacsomagot. A 6nulla csomag lényege, hogy a bankszámlavezetés 6 legfontosabb eleméért a befektetônek egy forintot sem kell fizetnie, hiszen számára díjmentes a számlavezetés, a papíralapú és elektronikus átutalás, a közüzemi (csoportos beszedés) megbízások teljesítése, az állandó átutalási megbízás, a Budapest Bank fiókjaiban történô és minden belföldi ATM-en keresztüli készpénzfelvétel, valamint a dombor-nyomott Visa Classic bankkártya éves használata, így ezek a befektetôk hat nullával is gazdagabbak lesznek. Mindenképp érdemes hát a Budapest MetálMix Alap befektetési jegyeibe fektetni. A fém ugyanis jó pénz.

További információ: www.a6nullatitka.hu


(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123