Prémium

Munkahely teremtés, munkaerő képzés a DHL-nél (x)

Portfolio
A Deutsche Post World Net (DPWN) a világ vezető logisztikai vállalata az expressz, közúti szállítmányozás, légi és tengeri teherszállítási, valamint logisztikai üzletágakban nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat.
Mindezt 120 ezer célállomáson, 220 országban, illetve területen. A nemzetközi szállítmányozási vállalat 500 ezer alkalmazottat foglalkoztat, s ezzel a világ egyik legnagyobb munkaadója. Összesen 6500 irodával rendelkezik, flottáját 420 repülőgép és 76 ezer jármű alkotja. 2006-ban bevétele meghaladta a 60 milliárd Eurót.

A DHL Express a DPWN divíziójaként 1984-ben jelent meg Magyarországon és az elmúlt 23 év alatt a légi expressz piac vezető szolgáltatójává vált hazánkban. Hosszú távú törekvéseiben két alapvető célt hangsúlyoz, úgymint a hazai infrastruktúra fejlesztését, valamint a humán erőforrás folyamatos képzésének biztosítását.


' title='
"A DHL kiemelt hangsúlyt helyez a gyakornoki programokra, s szoros együttműködésre törekszünk azon egyetemekkel, főiskolákkal, amelyekben logisztikai, közgazdasági képzés folyik"- mondta Hajnal Sándor a DHL Express Magyarország HR igazgatója, majd hozzátette: a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy cégünknél töltsék nyári gyakorlatukat, tapasztalatot gyűjtsenek, emellett szakdolgozatuk elkészítéséhez is segítő kezet nyújtunk"- hangsúlyozta a HR vezető. A vállalat amennyiben valamely "hallgatója" kiemelkedő teljesítményt produkál, úgy lehetőséget ad arra, hogy a megszerzett tudást a jövőben a DHL munkatársaként kamatoztassa.
A DHL jellemzően magasan képzett (egyetemi, főiskolai diplomával rendelkező) munkaerő után kutat, vezetői számos alkalommal tartanak előadásokat magyarországi felsőoktatási intézményekben, szakmai rendezvényeken.
"Kiemelten fontosnak tartottam a Budapesti Műszaki Egyetem Szakmai Hetek fórumán való részvételt. Előadásomban a szakmai gyakorlat fontosságát hangsúlyoztam, s arra törekedtem, hogy prezentációm során olyan hasznos ismereteket adjak át amelyek segítséget nyújtanak a fiatalok számára elhelyezkedésük, munkába állásuk során." -mondta Joe Böröcz a DHL Express Magyarország Kft. Marketing és Kereskedelmi igazgatója.
A vállalat a Budapesti Műszaki Egyetem "Állásbörze" programsorozatán is képviselteti magát.

' title='

"Ha fiatalokat várunk, akkor egyértelmű, hogy itt is megjelenjünk. A mindennapok tapasztalata azt mutatja, hogy a végzős hallgatók aktívak, keresnek minket, épp ezért nagyon komoly felvételit tartunk"- mondta Szabó Gabriella, kiválasztási specialista, majd hangsúlyozta:" persze a meglévő munkaerő folyamatos képzése is kiemelkedően fontos, hiszen tudjuk, hogy dolgozóink teszik sikeressé vállalatunkat".
A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) programjának keretén belül kihelyezett, felsőfokú logisztikai képzésben vesznek részt a DHL értékesítői. Emellett különösen nagy hangsúlyt kap az idegen nyelvi, valamint számítógépes ismeretek alapos elsajátítása is.
A DHL- nél az elmúlt évben 10 százalékkal növekedett a foglalkoztatottak száma. Jelenleg a multinacionális vállalat Magyarországon 1500 fő számára biztosít munkahelyet, stabil megélhetést.
További információ itt!
(X)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123