Prémium

Az év internetes kereskedője díj (x)

Portfolio


' title='
Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, az Inter-Európa Bank és a Kirowski Rt. közösen hívta életre az Év Internetes Kereskedője Díjat, amit minden évben az az internetes kereskedő vállalkozás kap, amely a vásárlók internetes szavazása illetve a szakmai zsűri döntése alapján legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyul.

Az Inter-Európa Bank Rt. kezdeményezését felkarolva az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (mint alapító), a Kirowski Rt. és a Bank (mint társalapítók) azzal a közös szándékkal hozták létre az Év Internetes Kereskedője Díjat, hogy ezzel is kiemelt hangsúlyt helyezzenek az egyre nagyobb üzleti jelentősséggel bíró eCommerce elismerésére.

A díj kiosztása előzetes internetes közönségszavazás, majd egy ezt követő üzleti, pénzügyi és marketing kritériumok alapján lebonyolított szakmai zsűrizés alapján történik. A szakmai zsűri az alábbi szervezetek képviselőiből áll: Informatikai Vállalkozások Szövetsége, Kirowski Rt., Inter-Európa Bank Rt., Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért, Index Rt., Sanoma Rt., Portfolio.hu, Ringier Kiadó Kft., Budapesti Corvinus Egyetem - eBusiness kutatócsoport.

Az internetes közönségszavazás a http://www.azevinterneteskereskedoje.hu internetes oldalon folyik 2005. október 17. és november 11. éjfél között. A szavazásra a díj médiatámogatói, az Index.hu, a Portfolio.hu, a Sanoma Rt., a Ringier Kiadó Kft. és az eBroker által biztosított internetes hirdetési felületeken hívjuk fel a közönség figyelmét.

A közönségszavazás alatt nevezhető és értékelhető minden olyan terméket, szolgáltatást az interneten keresztül értékesítő vállalkozás, amely Magyarországon cégbejegyzéssel rendelkezik, magyar nyelvű honlappal rendelkezik, függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap).

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül - több körös elbírálás után - először kijelöli az általa legjobbnak minősített 10 e-kereskedőt, majd közöttük azt az egyet, aki megkapja az Év Internetes Kereskedője Díjat. A zsűri a döntéshez többek között értékeli a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget, és számtalan egyéb szempontot. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

A díj ünnepélyes átadására november végén kerül sor. Az év internetes kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe veheti.

http://www.azevinterneteskereskedoje.hu

Inter-Európa Bank és az ebusiness

Az Inter-Európa Bank a Sanpaolo IMI csoport tagja, a magyar bankpiacon immáron több mint 20 éves múltra tekint vissza. A Bank hagyományosan nagy hangsúlyt fektet magas színvonalú, kedvező kondíciójú, ugyanakkor gyorsan, kényelmesen és egyszerűen elérhető univerzális lakossági és vállalati banki szolgáltatások kialakítására. Magyarország egyik vezető elektronikus pénzügyi szolgáltatójaként az Inter-Európa Bank kiterjedt eBusiness tevékenységet is folytat. A Bank 6 éve kínálja piacvezető eCommerce szolgáltatását, és több száz kereskedőnek hagyományosan magas minőségű, kimagaslóan biztonságos fizetési hátteret nyújt internetes bankkártyás fizetések lebonyolításhoz. A biztonság további, az ügyfelek számára könnyen igénybe vehető részét képezi a Bank Kártyaőr terméke is, amely többek között lehetővé teszi ún. egyszer használatos bankkártyaszám kiadását. A Kártyaőr használatakor az ügyfél SMS-ben kaphat egy olyan bankkártyaszámot, amit kizárólag egyszer tud internetes vásárláshoz felhasználni. Mindez az ügyfelek számára is könnyen érthető és elérhető, a biztonsággal kapcsolatos elvárásaiknak teljesen megfelelő megoldást kínál.

Informatikai Vállalkozások Szövetsége

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) a Magyarországon működő informatikai vállalkozások érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete. Küldetése, hogy kitörési pontok azonosításával, kidolgozásával és erőteljes lobbi tevékenységgel pozitívan befolyásolja a hazai információs társadalom fejlődését. Az IVSZ programjában kiemelten fontosnak tartja a magyar szellemi munkaerő versenyképességét növelő adókedvezmény-rendszer kialakítását és markáns képviseletét a kormányzat felé; az export tevékenység támogatását, ezen belül a szoftverexport húzóágazattá formálását. Az IVSZ célja, hogy aktívan közreműködjön a Nemzeti Fejlesztési Tervben megjelölt ágazati informatikai és e-közigazgatási stratégiák megvalósításában. Ezen felül az egyik legfontosabb törekvése, hogy az információs társadalom fejlesztése önálló programként jelenjen meg a II. Nemzeti Fejlesztési Tervben. Magyarországi aktivitásán túl az Európai Unió legnagyobb informatikai szervezetének elnökségében (EICTA) is képviselteti magát, így tagjainak hatékony érdekképviseletet biztosít az Unióban is. A brüsszeli lobbi és pályázatok útján szorgalmazza a tudás-terjesztés megvalósulását a magyar IKT piacon.

Kirowski Rt.

Az 1996-ban alapított kirowski - mely 2005 októberétől az Isobar digitális kommunikációs ügynökségi hálózat tagja - Közép-Európa interaktív piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban az online marketing és az e-business területein nyújt teljes körű szolgáltatásokat. Számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára teljesít megbízásokat. A több szakmai díjat elnyert vállalat legjelentősebb ügyfelei közé tartozik a T-Online, a T-Com, a T-Mobile, a T-Systems, a HP, a L'Oréal, a MOL Csoport, a Nestlé, a Renault, a Tesco, a Wizzair és a Zwack Unicum.

(X)
Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123