FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
Prémium

A HP Magyarország tovább erősíti pozícióit az otthoni felhasználók körében (x)

Több mint félmillió háztartásban van HP eszköz

Portfolio


' title='
A HP Magyarország az otthoni fogyasztók piacán egyedülállóan erős piaci pozíciókkal rendelkezik, nyomtatási eszközei rendkívül népszerűek a felhasználók körében. A Bell Research a cég megbízásából felmérést végzett a témában, amelyből kiderült: a háztartások 37%-a rendelkezik PC-vel, és ezen háztartások 62%-a használ nyomtatót, s ezeknek az eszközöknek a fele HP termék. A további otthoni informatikai eszközök körében is erősek a cég pozíciói, különösen a digitális fényképezés és a lapolvasók terén.

A háztartásokban található nyomtatók jelentős része már most is alkalmas fotónyomtatásra, de ez az arány várhatóan tovább fog növekedni, mert a digitális fényképezőgépek terjedése nagyobb igényt teremt az otthoni nyomtatásra is. Jelenleg a háztartások 15 százaléka rendelkezik digitális fényképezőgéppel, ami nemzetközi összehasonlításban alacsony szám, tehát jól látható, hogy ez a termékcsoport jelentős növekedés előtt áll. A digitális fotókból a lakosság 33%-a otthon készít nyomatot.

A HP fontos üzenete, hogy amennyiben a digitális fotó megfelelő minőségű, a fotóból készített nyomat ugyanolyan minőségű lehet, mint a fotólaborban előhívott, tehát elkészíthetők otthon, tetszőleges méretben, formában, tetszőleges médiára. Az otthoni fotónyomtatást segítendő indított el a HP egy akciót, amelynek lényege, hogy a fotónyomtatót vásárlók 100 fotó kinyomtatásához elegendő kellékanyagot kapnak ajándékba az eszköz mellé.

Az otthoni felhasználók piacát jelentősen meghatározza a Sulinet Expressz program alakulása. A HP Magyarország szerint idén a tavalyi évet felülmúló forgalomra számíthatunk 2005. utolsó negyedévében. A HP Magyarország kutatást végzett a végfelhasználói piac szegmentációja céljából is: a kutatásból egyértelműen kiderült, hogy a felhasználók számára a legfontosabb érv a vásárlásnál a könnyű és egyszerű használat, valamint az emelt szolgáltatási szint.

Az egyes márkák értékelésekor a HP volt az, amelyet a fogyasztók a legegyszerűbben kezelhetőnek és a legtöbb plusz szolgáltatással járó terméknek ítéltek. A rendkívül nagyszámú HP nyomtatási eszköz jelenléte a háztartásokban igényli egy komplex és teljes körű szerviz szolgáltatás biztosítását is. A HP Magyarország az általános vevőszolgálat mellett létrehozott egy csapatot, amelynek feladata a speciális lakossági termékkör felhasználói panaszainak kezelése és termékinformációs segítség nyújtása. A lakossági vevőszolgálat elérhető a 382-1111-es telefonszámon.


(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a leleplezés: 100 ultragazdag ember él Magyarországon

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123