FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
Prémium

Az Erste Bank Hungary Rt és a Portfolio közös játékot indít! (x)

Portfolio
Az ERSTE Bank Hungary Rt és a Portfolio közös játékában e héten megtudhatjuk milyen előnyökkel jár az ERTSE Bank új terméke, az új ERSTE HITELKÁRTYA.
A szabályok egyszerűek. Egy héten át minden nap felteszünk egy kérdést az ERSTE Hitelkártyával kapcsolatban, s több válaszlehetőség közül kell majd kiválasztani a helyes megoldást. A helyes megfejtést beküldők naponta 1 CD tartó fa dobozt, 1 Európa-Mao-Bp Erste térképet, 1 Erste Hitelkártya mágnest és 1 Erste polót nyerhetnek. A játék öt napig tart, melynek végén a minden kérdésre helyesen válaszolók között fődíjként egy Erste Hitelkártyát sorsolunk ki, 100 000 Ft ajándékkal és 100 000 Ft hitelkerettel.

Első kérdés:
Milyen színű az Erste Hitelkártyája?


A kérdések megválaszolásához segítséget találhat az Erste Bank honlapján.

Jó szórakozást!

Fekete színű hitelkártya az Erste Banktól
Díjmentes igénylési akció az év végéig


Klasszikus Visa hitelkártyát vezet be az Erste Bank Hungary Rt. A pénzintézet december 31-ig akciót hirdetett, melyben az igénylőknek a kártya első éves díját elengedik.

Az MNB 2004. évre vonatkozó tanulmánya szerint a tavalyi év végére a klasszikus hitelkártyák száma Magyarországon elérte az 507 ezret, ez a szám 2004. második félévben közel 47 százalékot növekedett. 2004-ben a közel 6,6 millió kibocsátott bankkártya mintegy 8 százaléka volt kamatmentes periódust biztosító hitelkártya. A hitelkártyákkal végrehajtott tranzakciók 89 százalékát vásárlásra, míg a maradék 11 százalékot készpénzfelvételre használták tavaly a kártyabirtokosok, ugyanez az összehasonlítás a normál betéti kártyák esetében 64-36 százalék a készpénzfelvétel javára. Egy hitelkártyával évente átlagosan 31 százalékkal gyakrabban, és tranzakciónként 22 százalékkal magasabb összegben vásárolnak az ügyfelek, mint a betéti kártyákkal. Az idei évben a hitelkártyák számát tekintve további drasztikus növekedés várható, hiszen a kártyák közül a bankok elsősorban ezen termékkör fejlesztésére fektetik a hangsúlyt, és a piaci potenciál a jelenlegi kibocsátott mennyiségnél még mindig jóval nagyobb.

A bank a hitelkártya árazásánál elsősorban arra törekedett, hogy legyen olyan feltétel, amelyben az Erste Bank plasztikja a legkedvezőbb a piacon. Mivel felmérések azt mutatták, hogy Magyarországon az ügyfelek leginkább az éves kártyadíjakra érzékenyek, ezért az Erste hitelkártya éves díját (2990 forint) úgy alakították ki, hogy az egyik legalacsonyabb legyen a magyar piacon. Szintén ehhez kapcsolódik a bevezetési akció is, amely szerint a 2005. december 31-ig kártyát igénylőknek az első éves kártyadíjat a bank elengedi. A hitelkártya jellegzetessége, hogy vásárlás esetén az ügyfél akár 45 napig is kamatmentesen használhatja. A rulírozó jellegű hitelkeret maximuma az ügyfél nettó jövedelmének akár a háromszorosa, maximum 1 millió forint lehet. Az ügyfélnek havonta mindössze egy minimum törlesztendő összeget kell visszafizetnie, a fennmaradó részt tetszés szerinti ütemezésben törlesztheti.

A kártyához az Erste Bank több kényelmi szolgáltatást biztosít díjmenetesen. Így például rövid szöveges üzeneteket (SMS) küldenek a fordulónapi minimum törlesztendő összegről, a vásárlásokról és készpénzfelvételről, 48 órás limitállítási lehetőséget, valamint a külföldi utazásokhoz a baleset, betegség- és poggyászbiztosítást is biztosítanak. A kártyához úgynevezett asszisztencia-szolgáltatás is kapcsolódik, amely telefonon keresztül a nap 24 órájában magyar nyelven vehető igénybe.

A VISA Classic típusú kártya külső megjelenése is kuriózum, hiszen az Erste Bank hitelkártyáján kívül jelenleg nincs fekete színű plasztiklap a magyar piacon.

Az Erste Hitelkártyájáról az érdeklődők további információt az Erste Bank helyi hívásnak számító Erste Vonalán kaphatnak a 06 40 555 444 -ös telefonszámon, illetve a bank www.erstebank.hu honlapján.

(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a leleplezés: 100 ultragazdag ember él Magyarországon

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123