Prémium

A nagy sikerű Triatlon konstrukció ismét jegyezhető, és most még több lehetőséget kínál (x)

Portfolio
A HVB Triatlon 2 Tőkegarantált Alapba fektetett pénz értéke a részvény-, ingatlan-, áru és pénzpiacon három különböző kockázatú portfólióban növekszik, melyek közül a futamidő végén a befektető a legkedvezőbb hozamát kapja. Az új konstrukciónak köszönhetően többé nem kell választani az alacsony és a magas kockázatú lehetőségek közül, mégis a legkedvezőbb hozamához juthatunk.

A HVB Bank és a CA IB Alapkezelő HVB Triatlon 2 Tőkegarantált Alap néven új, a magyar befektetési piacon különlegességnek számító befektetési lehetőséget kínál ügyfeleinek 2005. szeptember 26. és október 21. között.

Az első HVB Triatlon Tőkegarantált Alap májusi, nagysikerű kibocsátása óta a teljes magyar befektetési alapállomány közel 50 százalékkal növekedett. A folyamatosan csökkenő betéti kamat miatt megnőtt az igény az olyan befektetési lehetőségek iránt, amelyek mérsékelt kockázat mellett nagyobb esélyt nyújtanak akár kisbefektetőknek is a magasabb hozamra. A HVB Bank megőrizte az előző Triatlon Alap előnyeit, és újabb piacokkal (hozamlehetőségekkel) bővítve alakította ki a HVB Triatlon 2 Tőkegarantált Alapot.

A HVB Triatlon 2 Tőkegarantált Alap egy zártvégű, három és fél éves futamidejű értékpapír befektetési alap, mely 100 százalékos tőkegaranciát nyújt. Az Alap struktúrája egyedülálló a magyar piacon, hiszen három portfóliót, azon belül négy különböző befektetési piacot tartalmaz. Azon kevés hazai garantált alap közé tartozik, mely tartalmazza a magyar pénzpiacot is..

' title='
Eddig csupán a legnagyobb befektetők tehettek szert több százmilliós befektetés révén három olyan, különböző kockázatú és hozamú portfólióra, amelyet a Triatlon 2 most mindenki számára elérhető közelségbe hoz. A portfóliók közül a futamidő lejártakor az ügyfél a legjobb hozamát kapja meg, amellett, hogy a Triatlon 2 Tőkegarantált Alap a befektetett tőke 100 százalékos visszafizetését garantálja. A három portfólió négy komponensből áll, amelyek a részvénypiac (ezen belül három index), a magyar pénzpiac, az Európai Uniós ingatlanpiac és az árupiac (ezen belül arany, olaj, alumínium). A portfóliók komponensei különböző arányban szerepelnek, hogy három eltérő kockázatú és várhatóan eltérő hozamú portfólió jöjjön létre: konzervatív, kiegyensúlyozott és dinamikus, amelyek közül a legsikeresebb hozamát kapja meg a befektető.

A Konzervatív portfólióban a pénzpiac 40 százalékos részesedése jelent biztonságot a részvény- és árupiac esetleges gyenge teljesítménye esetén is. A Kiegyensúlyozott portfólió egyenlő arányban tartalmazza mind a négy piacot, a Konzervatív portfólióhoz képest magasabb a részvénypiac és az árupiac aránya, amely magasabb nyereséget valószínűsít. A legmagasabb várható hozammal a Dinamikus portfólió kecsegtet, amely 45 százalékban részvénypiaci indexeken alapszik, de jelentős az árupiac várható növekedése is, amely az olaj, az arany és az alumínium árfolyamán keresztül van jelen a HVB Triatlon 2 Tőkegarantált Alapban.

Mindez együtt garantálja a befektető alacsony kockázatát, hiszen azon túl, hogy az alapba fektetett tőkéjét maradéktalanuk visszakapja, a három gondosan megszerkesztett portfólió fut "versenyt", hogy a legjobb eredményt produkáló portfólió hozamából is részesedhessen . A Triatlon 2 Tőkegarantált Alap korábban nem létező befektetési lehetőséget kínál a befektetett tőke kockáztatása nélkül, a lehető kedvező hozamlehetőségekkel.


(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a leleplezés: 100 ultragazdag ember él Magyarországon

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123