FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
Prémium

Költséghatékony HP nyomtatási megoldások (x)

Portfolio
Általánosan megfigyelhető jelenség az üzleti szférában, hogy az egyes cégek gazdasági, üzemeltetési vezetőinek állandó fejtörést okoz a nyomtatási költségek leszorítása, valamint a megfelelően kiválasztott nyomtatási eszközpark kialakítása, azok ideális elosztása az irodán belül. Mivel a HP minden nyomtatókategóriában rendelkezik eszközzel, képes teljes körű, többféle nyomtatási igényt kiszolgáló komplex eszközpark kialakítására. A HP Magyarország szakértő tanácsadói segítségével képes gazdaságos és költséghatékony megoldást nyújtani az ilyen jellegű problémákra és korrekt, a valós fogyasztáson alapuló árazási modellt ajánl ügyfeleinek. A HP szakértői abban is segítenek, hogy a dokumentumkezelő eszközpark a lehető legideálisabban kerüljön kialakításra, ezáltal közvetlen megtakarítás érhető el nem csak a nyomtatási és másolási költségekben, hanem sok esetben jelentősen csökkenhetnek a járulékos kiadások is.
A fix lapköltséges árazási modell, bár egyszerű és átlátható az ajánlatkérő cégek számára, kényszerűen becslésekre épül, ezért kockázati hatása negatívan tükröződik az árazásban. További hátránya, hogy inhomogén eszközpark esetén nehézkes, vagy nem korrekt elszámoláshoz vezethet, a különböző eszközök kellékanyag felhasználása ugyanis nagyban eltérő, vagyis különböző költségszint mellett üzemeltethetők.

A HP ajánlata a cégek számára a valódi fogyasztáson alapuló árazási modell, amely figyelembe veszi az egyes részlegek, vagy akár az egyes dolgozók fogyasztását és az egyes eszközök üzemletetési költségszintjét. Ezt az árazási modellt alkalmazó vállalatok minden hónapban azonos összegű, a tervezett nyomtatási mennyiségen alapuló díjat fizetnek. Ez a módszer megegyezik a közüzemi díjfizetés jól ismert módszerével: havi, tervezett fogyasztáson alapuló átalánydíj, amit az év végén a tényleges fogyasztáson alapuló elszámoló számla követ.

A HP teljes körű nyomtatási üzemeltetési szolgáltatása három alappilléren nyugszik: a hardver eszközök ideális kialakítása; az eszközökhöz kapcsolódó, igény szerint kialakított szerviz szint és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások (például oktatás, távfelügyelet); valamint a kellékanyag fogyasztás kezelése. A kellékanyagok beszerzésnél, amely nagyobb vállalatoknál komoly költséget jelent, a HP jelentős árkedvezényt tud biztosítani, amennyiben nagyobb volumenű megrendelés érkezik.
Az eredeti kellékanyagok biztonságos, és hosszú távon gazdaságos alternatívát jelentenek az utántöltött kellékanyagokkal szemben, hiszen nincsenek hibásan előállított nyomatok és nem kell felesleges szervizórákat igénybe venni a meghibásodott eszközök javítására.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123