FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
Prémium

EUROPLUS Belföld, ha kell egy kis plusz (x)

Portfolio
EUROPLUS Belföld, ha kell egy kis plusz
A DHL új terméke forradalmasítja a magyarországi közúti expressz szállítást

' title='
A magyar közúti szállítási piac egyre növekvő kihívásaira válaszolva, a DHL egy valódi újítással lepte meg versenytársait és ügyfeleit. Június közepén elindította a DHL EUROPLUS Belföld szolgáltatását, amely egyedülállóan széles kínálatával és minden korábbinál kedvezőbb áraival új, járatlan utat képvisel a hazai szállítmányozásban.

De mit is takar pontosan az EUROPLUS Belföld elnevezés?

A DHL ügyfelei már Magyarországon is élvezhetik a nemzetközi légi szállításnál megszokott biztonságot és minőséget, így a feladott küldemények közúti szállítással is célba érhetnek már a következő munkanapon, akár déli 12 vagy reggel 10 óráig.

DHL Europlus Belföld szolgáltatásunkat olyan ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, akik számára az a legfontosabb, hogy küldeményük gyorsan és gazdaságosan érjen célba - nyilatkozta Joe Böröcz, a DHL kereskedelmi és értékesítési igazgatója - reményeink szerint ezzel a termékcsomaggal új szintre emeljük a háztól-házig történő szállítást Magyarországon - tette hozzá.

A küldemény lehet kisebb csomag vagy akár egy raklap is, de súly- és méretkorlátozás természetesen a DHL-nél is van. Egy küldemény maximális hossza 1,2 méter, szélessége 1 méter, magassága 1,7 méter lehet. A felső súlyhatár általában 1 tonna raklaponként, bár ettől előzetes megállapodás alapján el lehet térni. Sürgős, illetve nagyobb szállítmányok esetében a DHL lehetőséget biztosít ún. direkt fuvarok igénybevételére is. Ebben az esetben az áru még a feladás napján kiszállításra kerül.

Elemzések szerint a DHL EUROPLUS Belföld a leggyorsabb és egyben a legkedvezőbb árú szolgáltatás lesz a piacon. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a DHL telefonos ügyfélszolgálatának segítségével percre pontosan követhető a küldemény útja a feladástól a kiszállításig.

Az EUROPLUS Belföld tökéletesen kiegészíti a DHL már létező szolgáltatásait, és számos, a magyar piacon újdonságnak számító opciót is tartalmaz. Ezek közül külön említést érdemel az ún. polc szerviz, amely főleg a nagyobb hipermarketek számára jelent előnyt. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az ügyfél árui elsőbbséget élvezve, felesleges várakozás nélkül kerülhessenek közvetlenül az áruház polcaira, raktárába.

A DHL EUROPLUS Belföld gyors, rugalmas, megbízható és gazdaságos, így minden szempontból megfelel egy modern vállalat szállítási igényeinek. A folyamatos érdeklődés és a piac szereplőinek reakciói mind alátámasztják, hogy a DHL új szolgáltatása a várakozásokat felülmúlva még több sikert szállít majd ügyfeleinek.

(X)
Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123