Prémium

Minőségi ingatlanbefektetés - csend, panoráma és luxus (x)

Portfolio


' title='
Ki ne szeretné anélkül élvezni a természet közelségét, a csendet és a tiszta levegőt, hogy a tökéletes infrastrukturális ellátottságról és a jó közlekedési lehetőségekről le kellene mondania?
A Völgy Lakópark lakásai a Völgy utcában, a budai oldal egyik legszebb kertvárosi részén épülnek, a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában. A nyugalmat tovább fokozza, hogy a Völgy utcába a város felől nem lehet behajtani, így nincs zavaró tranzitforgalom.



' title='
Modern formák az ősfák között
A RED Ingatlan Kft. ügyvezetője, Losonczi Csaba elmondta, hogy hosszas kutatás után találtak a Völgy utca - Ötvös utca kereszteződésében található telekre, amely ideális helyszínnek bizonyult a két lakóházból álló épületegyüttes számára. Az enyhén a Völgy utca irányába lejtő, dísznövényekkel és értékes ősfákkal ékesített telek az erdős belbudai dombok ölén fekszik.

A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a két épületből álló lakópark tökéletesen illeszkedjen környezetébe. A természetközeli, ugyanakkor korszerű társasházat a hatalmas teraszok és homlokzati üvegfelületek, a zöld tető, a hagyományos építőanyagok (tégla, kőburkolat, fa nyílászárók és parketta) és az igényes műszaki felszereltség teszik különlegessé. A környék nyugalma és a közös költségek alacsonyan tartása érdekében nem épültek üzletek, irodák, illetve magas fenntartási költségű létesítmények.




' title='
Öné a választás!
A két lakóházban összesen 47 lakás épült, 53-től 140 négyzetméter méretig. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. Az első emeleten különböző alapterületű panorámás lakások várnak, a fenti lakások kétszintes, penthouse- jellegű luxuslakások, ahol az egylégterű nappalik belmagassága 6 m. A lakások belső beosztása teljes mértékben igazodik az igényeidhez, ugyanúgy, mint a tucatnyi fajtából választható olasz design-konyha stílusa. A három lakásszint alatti teremgarázsban mindig találsz parkolóhelyet. A kertben és pihenőparkjában kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak.

Mindent elérhet!
Moziba menne, vagy finom vacsorával lepné meg kedvesét? Alig 10 perc alatt eljuthat a Stop Shopba, a Budagyöngyébe, a Rózsakertbe vagy a Mammutba. A lakópark környékén - így a Völgy utcában is - számos magán- és önkormányzati óvoda és iskola található. Ha mégis ki szeretné elégíteni mozgásigényét, több közeli sportlétesítmény szolgáltatását is igénybe veheti. A közlekedésre sem lesz gondja, hiszen akár autóval, akár az 56-os villamossal és busszal egykettőre hazaérhet.

A háttérben biztos lehet
A Völgy Lakópark kivitelezési munkáit a beruházó az egyik legnagyobb fővállakozóra, a Market Építő Rt.-re (www.market.hu) bízta, míg a projekt és a vásárlás finanszírozását a HVB Hungária Bank (www.hvb.hu) vállalta. A lakások ária 475 és 629 ezer Ft/négyzetméter között mozognak, a kétszintes penthouse-jellegű lakások pedig 540 és 629 ezer Ft/négyzetméter áron köthetők le.

Várja egy lakás!
Kérjen részletes felvilágosítást a Völgy Lakópark Kft. Ötvös J. utca 1-3. alatti irodájában, vagy érdeklődjön telefonon a 200-0929-es, faxon a 392-5142-es számon, illetve e-mailben az info@volgylakopark.hucímen.

' title='
Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123