FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
Prémium

Külföldi ingatlanbefektetéstől az üzemeltetésig - AREX fm (x)

Portfolio


' title='
Fókuszáljunk a kulcstevékenységeinkre, szerezzünk profiktól szakszerű információkat, fektessünk be a Szlovákiában vagy Erdélyben! Mind a háromban segíthet az AREX fm. Az AREX fm Ingatlanhasznosító Kft. fő tevékenységi körei közé tartozik az üzlethelyiségek, irodák, irodaházak, ipari ingatlanok hasznosítása, üzemeltetése, az ingatlanokkal kapcsolatos beruházások menedzselése, az ingatlanfejlesztés, meglévő ingatlanok bérbeadása, illetve eladása vétele.

Fókuszban az üzemeltetés
Nagyon sok kereskedelemmel, termeléssel, szolgáltatással, pénzügyekkel foglalkozó gazdasági társaság, pénzügyi vállalkozás nem kíván saját maga ingatlangazdálkodási kérdésekkel foglalkozni, ezért külső társasággal szerződik megoldásuk érdekében. Az ingatlanportfolióval kapcsolatos kiszervezett tevékenység jelentheti egy kereskedelmi cég telephelyének megtalálását, felépítést és üzemeltetést, azaz a telek akvizíciótól a működő kereskedelmi egység ingatlanának üzemeltetéséig minden részfeladat ellátást, de jelentheti egy ingatlanberuházással, mint fő tevékenységgel foglalkozó cégcsoport esetében az emberi erőforrások egy cégbe, egy költséghelybe történő csoportosítását. Az AREX fm jelentős segítséget nyújthat a meglévő ingatlan költséghatékony üzemeltetésében, vagy megfelelő célú üzleti felhasználásában.

Szakszerű segítség külföldön
A nemzetközi területen az AREX fm leginkább a román és szlovák ingatlan piacon aktív, ahol széleskörű szolgáltatásokat nyújt a térségbe befektetni kívánók számára. A társaság különösen a piac felmérésében, tanulmányok készítésében tud segítséget nyújtani, de akár a beruházásban, ingatlanhasznosításban, kiadásban is részt vállal. Jelentős segítséget jelenthet a magyar társaságok számára, hogy külföldön is egy hazai, jelentős helyismerettel rendelkező céggel dolgozhatnak együtt.

Profizmus az ingatlanhasznosításban
Az ingatlanhasznosítás célja egy olyan optimális ingatlanportfolió kialakítása, amely egyrészt biztosítja a megfelelő ingatlanokat az egyes társaságok részére, másrészt bérbeadással hasznosítja a kiadható ingatlanokat. Az AREX fm részt vesz a vásárlási, bérbeadási folyamatokban, vizsgálja az üzletágak döntéseit ingatlanos szempontból, másrészt értékesít adott ingatlanokat. A professzionális ingatlanhasznosítási munka során az informatikai felszereltségére építve a cég kialakít egy integrált nyilvántartási rendszert, mely a rendelkezésre álló ingatlanokról olyan információkat szolgáltat, ami az ingatlanhasznosításon túl az ingatlanüzemeltetést is támogatja.

Segítség a beruházásokban
Az ingatlanberuházás célja, hogy az egyes cégek részéről érkezett igényeket az AREX fm Ingatlanhasznosító Kft. ingatlanfejlesztési szempontból megvizsgálja, döntés-előkészítő tanulmánnyal segítse a partnert, költségelemzést, ütemtervet készítsen, és ezeket előterjessze a döntéshozó fórumnak. A döntés után az AREX fm a bonyolítója a tervezés és kivitelezés tenderének, a tervezői és kivitelezői szerződések előkészítésnek, továbbá felelőse a tervezési folyamat koordinációjának, nem utolsó sorban pedig biztosítja a kivitelezés műszaki ellenőrzését.

Az AREX fm Ingatlanhasznosító Kft. elérhetőségei (kiadó és eladó irodákkal, üzlethelységekkel, ipari ingatlaningatlanokkal, befektetési lehetőségekkel):
www.arexfm.hu
cím: 1027 Budapest Csalogány u. 23-33.
tel.: 06-1/325-2640
fax: 06-1/325-2644
e-mail: arexfm@arexfm.hu
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123