FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
Prémium

LUXUS A "RAKPARTON" (x)

Portfolio


' title='
Egyre többet hallani, hogy a magyar ingatlanpiacon túlkínálat van kialakulóban. A vevők szempontjából ez persze egyáltalán nem hátrányos helyzet. Hol van már az az időszak, amikor a tanácshoz beadott lakásigénylések elbírálását években, vagy évtizedekben lehetett mérni! Ma, ha valakinek rendelkezésére áll a megfelelő pénzügyi háttér, kedvére válogathat a legkülönbözőbb ajánlatokból.
Akármit nem lehet már eladni. A fejlesztők a marketinges módszerek teljes eszköztárát bevetve, egymást túllicitálva próbálják magukhoz csalogatni a potenciális vevőket.

Ebben a hirdetési dömpingben találkoztam nemrég egy új kifejezéssel: Waterfront.
A Google magyar keresője 1130 találatot hoz erre a szóra, melyek nagy része Elia Kazan On the waterfront(magyarul A rakparton) c. filmjéhez kapcsolódik.



' title='
Szóval, rakpart.
Az angol-magyar szótár szerint "városi tengerpart, vízpart"
Így azért más.

Ugyanerre a szóra a Google angol keresője 8,330,000 találatot hoz. Ezek azonban zömmel különböző luxusberuházásokhoz, szállodákhoz, nyaralóhelyekhez vezetnek Angliától Dél-Afrikáig.

A waterfront beruházások szerte a világon különlegességet jelentenek. Az ember és a víz kapcsolata az evolúciónk kezdeteihez nyúlik vissza. Talán nem véletlen, hogy a városi ember szabadidejében oly elkeseredetten keresi a folyók, tavak, tengerek közelségét.
A duna-parti Prestige Towers erre a vágyra kínál megoldást azoknak, akik a vízpart mellett a luxus életformát is szeretnék magukénak tudni.



' title='
A Transelektro csoport, amely többek között a Duna Plaza fejlesztője, egy Magyarországon eddig merőben újszerű életformát kínál azoknak, akik a Prestige Towers-t választják.

Az építészeti megoldásai miatt még az építkezés megkezdése előtt nagy sikereket aratott tornyok lakói luxus szállodákra jellemző szolgáltatások közül választhatnak:
Az ott lakókat igény esetén BMW sofőrszolgálat szállítja. A bevásárlást on-line rendszeren kersztül intézhetjük, és a megrendelt áruk a hűtőben sorakoznak, mire hazaérünk. Ha azonban valami különlegességre vágyunk, de nincs kedvünk az egyébként teljesen felszerelt konyhánkban főzőcskézni, sem pedig elmenni egy étterembe, egyszerűen megrendelhetjük a Mágnáskert étterem ételkölteményeit. A mosás, vasalás, viráglocsolás, kutyasétáltatás feladatait igény esetén szintén átruházhatjuk a gondnoki szolgálatra, így jut idő pihenésre, kikapcsolódásra a különleges szaunavilágban. Aki szeretné elkerülni a belvárosi dugókat, utazhat a menetrend szerint közlekedő kishajóval is.

A Prestige Towers azonban nem csak 4 magányosan álló torony lesz. A tervek szerint a környező területen helyet kap majd kikötő, promenád, zöld terület, hasonlóan magas színvonalú szálloda, kiállítótermek, valamint több ezer mm-es wellnessközpont.
Mindez garantálja, hogy mind a 136 lakás lakói tökéletesen tudni fogják, mit jelent az igazi waterfront életforma, és mit rejt a luxus - stílusosan.

Értékesítés, információ:
Otthon Centrum
Értékesítési iroda:
1051 Budapest, Nádor u. 13.
Tel.:(+36 1)472 50 50
www.prestigetowers.hu

(X)
Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123