Prémium

Luxus - ahogyan mi szeretjük (x)

Portfolio


' title='
Szokványos reggel egy dél-francia kisvárosban: a férj reggel elbúcsúzik a feleségétől, majd kimegy a kertbe és - számunkra kissé talán szokatlan módon - nem autóba, hanem motoros hajóba száll be. Mert hogy házuk közvetlenül egy tengeröböl partján van. Idilli környezet.

A narrátor hozzáteszi, hogy aki vásárolni szeretne egy ilyen házat, várólistára kerül, amelyen akár évtizedeket is eltölthet. A legtöbben mégis vállalják a sorbaállást. Hiszen ott a víz. Vagy: Kínában hamarosan felhúznak a semmiből egy új várost, amelyet egy nagy kiterjedésű mesterséges tó köré építenek. A világ minden tájáról vett példákat még hosszan lehetne sorolni.

Waterfront. A szótárban ez áll: "városi tengerpart, városi folyampart, vízpart." Víz - az éltető elem, amely mágnesként vonzza az embereket, bárhol is éljenek a világon. Mindenki tudja, hogy milyen megnyugtató egy tó, egy folyó látványa. Főként, ha az a látvány a saját otthonunk ablakából tárul elénk.

Ha az a bizonyos otthon a pesti Duna-parton lévő Prestige Towersben található, a panoráma kivételesen szép: közvetlenül előttünk ott csillog a víz, a háttérben pedig a budai hegyeket látjuk.
Presztízs, Duna-part: sokszor hangzottak el e szavak így, egymás mellett az utóbbi években. A Prestige Towers azonban - amelynek beruházója a neves, Duna Plazát is építtető Transelektro - valóban azt nyújtja, amit a neve ígér.

Klikk a képre!
A Prestige Towers nemcsak rendkívül exkluzív, modern és emberközeli - bár e tulajdonságok már önmagukban is vonzóvá tennék -, hanem egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt. "Egyedülálló szolgáltatások" - nos, ilyenről is hallottunk már. De olyanról még biztosan nem, hogy például a munkahelyünkről, on-line megvásárolt sajt, gyümölcs, joghurt hazaérkeztünkkor már a hűtőben vár. Olyanról se, hogy a frissen mosott ingeket és nadrágokat szorgos kezek kivasalva, összehajtva a szekrénybe teszik, nekünk csak fel kell vennünk őket másnap reggel.

Biztosan sokaknak volt már lelkiismeret-furdalásuk amiatt, hogy egy-egy hosszúra nyúlt munkanap alkalmával kutyájuk-macskájuk nem kapta meg időben a vacsoráját. Nos, ez sem fordulhat elő többé, mert házi kedvenceink megbízható emberektől a megfelelő időben és módon megkapják a szükséges ellátásukat. És féltve gondozott szobanövényeink sem sínylik meg a tengerparton töltött szabadságunkat.

De ez még távolról sem minden. Itt van például a sofőrszolgálat, amely nemcsak akkor áldás, amikor egy kellemes, ám hosszúra nyúlt vacsora után hazaindulnánk a távoli étteremből. Kedveskedhetünk vele különösen megbecsült vendégünknek is, hiszen a lakására is rendelhetjük, a vendégség végeztével pedig már a ház előtt várja az autó. Amelynél keresve sem találhattak volna a Prestige Towers szellemiségéhez megfelelőbbet: a sofőrszolgálat BMW-ket használ.

Klikk a képre!
Ha egy külföldön élő rokonunk, barátunk látogat el hozzánk, elszállásolhatjuk a Prestige Towers egyik minden kényelemmel ellátott, bérelhető vendéglakásában. Miért is menne szállodába, hiszen - amellett, hogy így legalább nem kell elszakadnunk egymástól - egy luxusszálloda minden szolgáltatása a rendelkezésünkre áll: fitnesz-terem, uszoda, szolárium, szauna-világ. "Világ", hiszen van itt száraz, gőz-, infra-, és fényszauna is. Amennyiben inkább kettesben beszélgetnénk, kiülhetünk a zöldtetőre, ahol senki sem zavar bennünket. Ha netán eleredne az eső, vagy éppen elviselhetetlenül odatűzne a nap, bent, a klimatizált lakásban, halk háttérzene mellett folytathatjuk a társalgást, vagy megnézhetjük egyik kedvenc filmünket. Arról, hogy az élvezeten ne essék csorba, a SONY legendásan jó minőségű audiovizuális eszközei gondoskodnak.

Ha egy nagyobb baráti társaságot látunk vendégül, de sütni-főzni nincs igazán kedvünk, a Mágnáskert Étterem első osztályú fogásait szolgáltathatjuk fel magunknak. Aki viszont szakácstudományával szeretné elbűvölni ismerőseit, első osztályú gépekkel felszerelt, tágas konyha áll rendelkezésére.

A Prestige Towers tehát mindig aktuális igényeinkhez igazodik: ha akarjuk, luxusszálloda, ha akarjuk, álomotthon. Méghozzá itt, Európa legszebb fekvésű fővárosában, a Dunánál.

Értékesítés, információ:
Otthon Centrum
Értékesítési iroda:
1051 Budapest, Nádor u. 13.
Tel.:(+36 1)472 50 50
www.prestigetowers.hu

(X)
Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123