Prémium

e-Aukcó: Nem csak a "Nagyok"lehetősége (x)

Portfolio
Miért fizetne többet ha nem szükséges?
Szinte beláthatatlan milyen fejlődési távlatokat nyithat a hazai gazdasági élet valamennyi szereplője számára az Interneten keresztül történő kereskedelem.

Örvendetes tény, hogy mind több hazai vállalat ismeri fel az ebben rejlő lehetőségeket és gazdálkodása - ezen belül a költséggazdálkodás - racionalizálása érdekében bátran nyit egy eleddig nem szokványos beszerzési mód irányába, és ez nem más, mint az online aukciós kereskedelem. Egyes, e területet figyelemmel kísérő gazdasági szakemberek véleménye szerint 2004-ben elérheti a 100 milliárdos nagyságrendet az internetes aukciók forgalma.

Viszont elgondolkodtató, hogy miért a nagy, tőkeerős vállalkozások járnak az élen ezen a területen is.

A kis-és közepes vállalkozások egyelőre csak tisztes távolból figyelik az ezen a piacon történő mozgásokat, óvatos puhatolódzás tapasztalható, jól lehet, még működnek a régi beidegződések, úgy mint a személyes, jól bejáratott kapcsolatok, a beszerzések során kialakult megszokott tárgyalási mód, és nem utolsó sorban a munkahely, a beosztás elvesztésétől való, egyébként felesleges félelem.
Hiszen éppen a jól felkészült szakemberek számára nyílik egy új lehetőség, ahol a tapasztalat, a rutin fogja a gyors döntések meghozatalában segíteni. A cégek tulajdonosai, felső szintű vezetői érzik a piac diktálta kíméletlen harcot, a költségek csökkentésének sürgető kényszerét, keresik a költséghatékony megoldások módozatait.

Az e-Co Üzleti Megoldások Kft (http://www.e-co.hu) éppen e vállalkozói kör megnyerését tűzte ki célul és bátorít minden kis- és középvállalkozást, győződjék meg az e-aukció gyors, beszerzési költségeket azonnal látványosan csökkentő megoldási lehetőségéről, valamint a B2B online piac által nyújtandó előnyök kihasználásáról.
Cégünk az e-aukció területen kialakult jutalékos /százalékos/, átalánydíjas szolgáltatás helyett egy fix-díjas rendszert dolgozott ki, amely messze figyelembe veszi a megrendelők e célra fordítható anyagi forrásait.

(X)
KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123