Álláshirdetések

eBroker: Nagy engedmények nagybefektetőknek (x)

Portfolio


' title='
A nagy forgalmat lebonyolító ügyfeleknek szóló Trader kedvezmény a piac jelenlegi legkedvezőbb, publikus tőzsdei bizományosi díjának számít. Ez az eBrokeren keresztül megadott Budapesti Értéktőzsde részvényügyletekre vonatkozik (0,2%, min. 150 Ft, illetve day trade esetén 0,1%, min.150 Ft), ha egy naptári negyedévben a befektető BÉT-es prompt részvénypiaci forgalma eléri az 1.500.000.000 Ft-ot.

Ez az ügyfélközpontúság jellemzi az eBroker internetes kereskedési rendszert, melyet az Inter-Európa Bank hét éve, az elsők között indított útjára. A sikert nemcsak a folyamatosan bővülő ügyfélkör, hanem a szolgáltatások egyre színesedő palettája is jelzi. A megszokott tőzsdei tranzakciókon: a részvény- vagy állampapír adásvételen, befektetési alap ügyleteken és nyugdíj előtakarékossági portfóliókezelésen túl az eBroker mindig törekszik új, partnerközpontú újítások bevezetésére.

A Trader konstrukció mellett a jelenleg érvényben lévő számlanyitási akció kedvezményeiben is részesülhetnek az eBroker ügyfelei. A legtöbb internetes tőzsdei szolgáltatással ellentétben az eBroker nem csak felárért hajlandó real-time adatokat adni: a számlanyitási akció keretében szeptember 30-ig számlát nyitó belépőinek az év végéig díjmentesen szolgáltat real-time árfolyamatokat.

Az eBroker filozófiája azonban a minél több lehetőség megadása mellett a sikerrel teljesítők díjazását is megköveteli. Ezért a legsikeresebb valós ügyleteket lebonyolító partnerek duplán örülhetnek: a realizált nyereség mellett a Hozamfutam Tőzsdejátékban hónapról hónapra egy-egy Fiat Grande Puntót kapnak egy hónapos használatra.

Azt pedig, hogy ez a verseny igencsak kiélezett legyen, az eBroker az A38 hajón megtartott előadássorozatával biztosítja. Ezeken a Nyáresti Beszélgetéseken a pénzügyi elit neves képviselői bizonyítják be, hogy igenis van olyan tudás, amely tényleg gazdagít.

Az akciókról további részleteket az eBroker oldalán olvashatnak!
(X)
KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!