Így indult a Portfolio őszi rendezvényszezonja: képeken az ötödik Sustainable World konferencia
Üzlet

Így indult a Portfolio őszi rendezvényszezonja: képeken az ötödik Sustainable World konferencia

Portfolio
Közel 500-an voltunk ott szeptember 4-én, az ötödik alkalommal megrendezett Sustainable World 2024 konferencián: 65 előadó, két teremben olyan témákban szólalt meg és tartott előadást, mint a zöld átállás kihívásai, a zöld hitelezés és forrásszerzés, az ESG-törvény és az ESG-szempontok - beleértve az 'S' és a 'G' lábakat -, a zöld befektetések, a megújuló energia, a zöld mobilitás és épületek, a fenntartható vállalati gyakorlatok és ezek kommunikációja, valamint a vízbiztonság és a zöld agrárium kihívásai a klímaváltozással összefüggően. A szakmai program mellett bejelentettük az idei Green Awards powered by Green Cloud díjazottait is. Képes beszámoló következik a Portfolio 2024-es első őszi konferenciájáról.

Több, mint tíz, a fenntarthatóság és az üzleti élet egységében kikerülhetetlen témákban zajlottak előadások és kerekasztal-beszélgetések a Sustainable World 2024 konferencián. A különböző iparágak legfontosabb problémáiról, az arra adott lehetséges válaszokról, valamint a közös együttgondolkodásról, egy fenntarthatóbb jelenről és jövőről szólt a konferencia szakmai programja, 65 meghívott előadó, szakértő segítségével.

A konferenciáról készült beszámolók:

A két teremben zajló, egész napos szakmai programot követően az ünnepélyes díjátadó következett, ahol idén már 6 kategóriában díjaztuk a Green Awards powered by Green Cloud idei legjobbjait.

A nap zárásaként a tapasztalatcserének, az üzleti kapcsolatok erősítésének vagy éppen kialakításának az esti kötetlen beszélgetések, networking lehetőségek és az állófogadás adott megfelelő színteret.

Címlapkép forrása: Portfolio

Holdblog

Fordítva ülünk a lovon

Gazdasági megtérülésre inkább az számíthat, aki a saját érdekében cselekszik a közösség érdeke helyett. Eközben hajlamunk van eltekinteni a fenntarthatóság érvényesítésétől, vagy meg

Holdblog

Hol tart a Fradi a nemzetközi porondon?

Tíz év alatt csupán egy darab BL-főtáblás szereplés jutott a Fradinak, az alsóbb szintű kupasorozatokba is csak ritkán jutott be. De mit jelent ez a... The post Hol tart a Fradi a nemzetközi por

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez a halál csókja a magyar egészségügyben

Vezető modellező

Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
bika