FONTOS Az ukrán fronton is megjelentek a katonai robotok – Hamarosan ők fogják vívni helyettünk a háborúkat?
Pénzügyi tematikus listával bővül a top marketingeseket kutató Signature 40
Üzlet

Pénzügyi tematikus listával bővül a top marketingeseket kutató Signature 40

Portfolio
3. alkalommal írták ki a Signature 40 talentpályázatot: a verseny a jövő marketing- és kommunikációs reménységeinek felkutatására és elismerésére szolgál. Pályázni 2024. augusztus 19-ig lehet: az idei év egyik újdonsága, hogy a Portfolio szakmai gondozásában Finance tematikus listával bővül a talentplatform.

A Signature 40 elismerés a jövő marketing- és kommunikációs szakembereinek szól, akik nem csak követik, hanem formálják is a trendeket. Azoknak, akik munkája példaértékű a szakmában, és akik valóban kiemelkednek a többiek közül. A lista továbbra is az alapítás óta bevált gyakorlatokat követi, melyek biztosítják, hogy csak a legjobbak legjobbjait tartalmazza. A verseny célja egyfajta talent lista összeállítása, ugyanis a marketing döntéshozói szint alatti operatív szakemberekre koncentrál.

Csak megbízói, ügynökségi vagy média oldalról érkező ajánlások alapján lehet nevezni, és ezeket a tehetségeket meghívásos módon lehet bevonni a versenybe.

A folyamat fontos garanciája, hogy 8 tematikus listán keresztül teszik objektíven összemérhetővé a jelölteket. A tematikus listák szerepe az előszűrő folyamatban idén még nagyobb hangsúlyt kap. Kizárólag azok a szakemberek kerülhetnek be a végső TOP 40-be, akik ezen a szűrőn is sikeresen átmennek.

A 2024-es év egyik legnagyobb újítása, hogy csak a TOP 3 pontszámot elérő szakembereket rangsorolják, míg a többi jelentkező külön rangsor nélkül, Signature elismeréssel szerepel a tematikus listákon, és így pályázhatnak a TOP 40 elismerésére. Ez az újítás biztosítja, hogy a legjobb tehetségek valóban kiemelkedjenek, és lehetőséget kapjanak a nagyközönség előtti bemutatkozásra.

Az idei év másik nagy újdonsága a dedikált pénzügyi lista,

ami a pénzügyi és biztosítási szektor szakembereinek elismerését célozza, és új lehetőségeket kínál ezen ágazatok legjobb tehetségeinek bemutatkozására.

A Signature 40 frissességének alapja a különleges vándordíj jelleg. Az adott évi TOP 3 díjazott a következő évben a zsűriben, illetve az S40 kuratóriumban kap helyet, így formálhatják és alakíthatják a jövőbeli listákat. Ez a dinamikus rendszer biztosítja, hogy a díj mindig a legaktuálisabb szakmai trendeket tükrözze, és folyamatosan fejlődjön.

„A Signature 40 lehetőséget kínál arra, hogy a szakma legjobbjai közé tartozhass, és elismerést szerezz a munkáddal. Az alapítás óta sikeres gyakorlatnak megfelelően 2024-ben is csak a legkiemelkedőbb szakemberek kerülhetnek fel a listára, biztosítva, hogy a jövő marketing- és kommunikációs szakembereinek legjobbjait ünnepelhessük.” – mondta Vaszary Ádám, a díj alapítója.

A Portfolio a Signature 40 szakmai-és médiatámogatója. Jelentkezni ide kattintva lehet.

Címlapkép forrása: Signature 40

Kasza Elliott-tal

AT&T - elemzés

Egy időben az egyik kedvenc részvényem volt, kereskedtem vele és gyűjtögettem is az osztaléka miatt, de volt egy CEO váltás, és onnantól már nem az én részvényem a T. Osztalékot vágott, le

Kiszámoló

Hogy állnak most a lakáshitel-kamatok?

Hitelügyintézős Gáborunkat kértem meg, hogy írjon egy rövid összefoglalót, hogyan állnak most a lakáshitel-kamatok, illetve mi várható mostanában. Sokak szerencséjére a BIRS és a hosszú

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, új szuperállampapír: százmilliárdokat tartanak a magyarok egy értelmetlenné vált befektetésben

Vezető modellező

Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
irán