Green Awards pályázat: díjazzuk a zöld programokat, beruházásokat, innovációkat
Üzlet

Green Awards pályázat: díjazzuk a zöld programokat, beruházásokat, innovációkat

Portfolio
Még nem késő pályázni a 2024-es Portfolio Green Awardsra! Július 14-ig várjuk a legelhivatottabb zöld projektek, programok, vállalatok képviselőinek jelentkezését. A fenntarthatósági kezdeményezéseket, bevált gyakorlatokat elismerő díjjal a hazai zöld közösség fejlesztése, építése a célunk. A legjobb pályázatokat, a nyerteseket szeptember 4-én, a Sustainable World konferencián mutatjuk be, egy ünnepélyes díjátadó keretében. Tavaly 5+1 kategórában ismertük el a programokat, megmutatjuk, hogy kik voltak ők, és mit gondolnak a díjról.

Harmadik alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2024. szeptember 4-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen már 6 kategóriában. A díjakra azon vállalatokat, azok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a cég tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára, innovációjára, vagy akár egy munkatárs elhivatottságára.

Tavalyhoz képest újdonság, hogy már 6 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Beruházása
  5. Az Év Jó Ügye
  6. Az Év Zöld Példaképe
Green_awards_2024_fb_1200x628
A jelentkezési lap ezen a linken érhető el.

Tavaly 5+1 kategóriában vehettek át díjakat a nyertesek

2023-ban 5 kategóriában hirdettük meg a díjat, a színvonalas pályázatok azonban megnehezítették a zsűri döntését, így egy különdíj, a Zsűri különdíja is megszavazásra került. A tavalyi nyerteseink voltak:

  •  
  • Az Év Zöld Nagyvállalata: Szegedi Vízmű

Megkérdeztük a tavalyi nyerteseket, hogy mit jelenet számukra a tevékenységük ilyen jellegű elismerése. Istókovics Zoltán, a Szegedi Vízmű Zrt. vezérigazgatója elmondta: “Víziközmű szolgáltatóként alapvető feladatunk a vízzel és az egyéb  erőforrásokkal történő felelős, fenntartható gazdálkodás, melynek jó visszaigazolása a Green Awards díj, melyre rendkívül büszkék vagyunk. A díj elnyerése további lendületet ad számunkra, hogy folytassuk az utat, melynek végső célja a szén-dioxid kibocsátásunk minimálisra csökkentése.”

  • Az Év Zöld Kkv-ja: Irota EcoLodge
  • Az Év Zöld Innovációja: Agroloop Hungary Kft.
  • Az Év Zöld Befektetése: Lehel Radiátorgyár cégcsoport

"Az elnyert díj megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk a fenntartható zöldebb jövő fejlesztésében, partnereink, ügyfeleink számára is fontos üzenet volt a díj, mert a közösen végrehajtott beruházások ilyen rangos elismerése visszaigazolás volt nekik is, hogy érdemes volt  ráfordítani az energiát a projektekre" - nyilatkozta dr. Márkházai Sándor, a Lehel Radiátorgyár Kft. tulajdonosa.

  • Az Év Jó Ügye: K&H - Hűsítő ligetek
  • A Zsűri Különdíj nyertese: Diageo - CALL-Action

„Nagyon sokat jelentett számunkra, hogy átvehettük ezt a díjat, hiszen a Diageonál vállalati szinten kiemelten fontos számunkra a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Mindig szem előtt tartjuk, hogy olyan projekteken dolgozzunk, amelyek jelentős hatást érhetnek el, környezetünk és a jövő generációja érdekében. Ez az elismerés rendkívül különleges volt és inspirációval szolgált nekünk a jövőbeli tervekhez.” – nyilatkozta Ábrahám Gergely, a Diageo kelet-európai vállalati kapcsolatok igazgatója.

2024-ben július 14-ig várjuk a pályázatokat a Sustianable World konferencia aloldalán szereplő jelentkezési lap kitöltésével.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
bull bear tőzsde