Üzlet

A Portfolio Csoport tulajdonosa a legbefolyásosabb magyar üzletasszonyok listáján

Portfolio
A Forbes magazin 2020-ban is elkészítette a Legbefolyásosabb magyar nők összesen 50 fős listáját, üzlet, közélet, kultúra és média témákban rangsorolták a vezetőket. Az üzleti lista élmezőnyében szerepel Balogh Gabriella, a Portfolio Csoport társtulajdonosa is.

 A Legbefolyásosabb magyar nők 2020-as listáját Hegedüs Éva, a Gránit Bank többségi tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója vezeti. A második helyen idén is Dávid Ilona, a több mint 19 ezer főt foglalkoztató Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatója, a harmadikon Heiszler Gabriella, a több mint 570 üzletet működtető Spar ügyvezető igazgatója szerepel.

A szerkesztők a lista negyedik helyére rangsorolták Pandurics Anettet, a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatóját, az ötödik helyen szerepel Solti Andrea, a Shell Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, a hatodik Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója. Hetedik helyen szerepel Mészáros Beatrix, aki 2017-ben került az Opus Global Nyrt. élére, akit Walter Katalin, a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatója követ.

A Forbes listájának kilencedik helyén szerepel Balogh Gabriella, a Portfolio-t is kiadó, közel 100 főt foglalkoztató NET Média Zrt. társtulajdonosa.

Balogh Gabriella a Portfolio Csoport mellett egyik tulajdonosa a Brain Bar jövőfesztiválnak, valamint elnökségi tagja a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, tagja a Magyar Olimpiai Bizottság Sportmarketing tagozatának, a Prima Primissima és a Fáy András Alapítvány kuratóriumának is.

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
GettyImages-1229892421