Így segíti a BNPL (vedd meg most, fizesd később) az irodai működést (x)
Prémium

Így segíti a BNPL (vedd meg most, fizesd később) az irodai működést (x)

PR cikk
Már nyomtató is elérhető a könnyített fizetési konstrukcióval

A legtöbb vállalkozás folyamatos kihívásokkal, nem várt kiadásokkal szembesül a mindennapi munka során. A cégek számára viszont jellemzően drágán és bonyolultan érhetőek el a hitelkonstrukciók, pedig gyakran nem is banki hiteltermékre, hanem a cash-flow-t segítő, fizetési határidőt bővítő, fizetési rugalmasságot adó konstrukcióra lenne szükség. A BNPL (vásárolj most, fizesd később) konstrukció Magyarországon még újdonságnak számít és általában magánszemélyek élhetnek vele – legalábbis eddig így volt. A TechOffice az irodai eszközök közül a nyomtatókra BNPL konstrukciót indított kifejezetten magyar kkv-k számára.

Egy irodai nyomtató vásárlása is azok közé a beruházások közé tartozik, amelyre már nem kell, hogy egyszerre nagyobb összeget áldozzanak a cégek. A TechOffice az elsők között reagált a piaci igényekre és vezette be szeptember elsejétől a „vásárolj most, fizess később” lehetőséget ennél a termékcsoportnál. 

„Általában a hozzánk forduló cégeknek, amikor ajánlatot kérnek, gyors megoldásra van szükségük, olcsón szeretnének nyomtatni, viszont azt az összeget nem minden esetben szeretnék rászánni egy összegben” – fogalmazott Tál Dávid, a TechOffice.hu alapítója. „Egy egyedi technológiájú EPSON üzleti nyomtató hosszú távon költségtakarékos, strapabíró, gyors, hatékony és a környezetet sem terheli. A Buy Now Pay Later (BNPL) lehetőség bevezetésével pedig most kedvező feltételekkel hozzáférhető. A vállalkozások díjmentesen tudnak 3 egyenlő részletben vásárolni” – tette hozzá.

Külső partner nélküli finanszírozás

„Szerettünk volna a piaci igényekre reagálni és könnyíteni partnereink mindennapi pénzügyi helyzetét oly módon, hogy megtakarítható az a díj is, amit egy külső finanszírozó felszámítana, így a konstrukció költségei sem kerülnek áthárításra az ügyfelek felé, a részletfizetési lehetőséget a társaságunk önerőből biztosítja” – hangsúlyozta Tál Dávid.

„Amióta a piacon vagyunk, 2017 óta, rengeteg újdonságot vezettünk be az egyébként is kedvezményes árú irodai nyomtatók világában. Az elsők között tettük elérhetővé a környezetbarát nyomtatást, az általunk kínált készülékek karbantartásmentesen, fenntartható módon működnek. Arra számítunk, hogy az új konstrukcióval a vevőink számát is növelni tudjuk, azt látjuk, hogy a piacnak erre szüksége van, különösen a mostani, nehéz gazdasági helyzetben.”

A cég teljeskörű segítséget nyújt a hozzá forduló vállalkozásoknak, a nyomtatóválasztó kalkulátornak köszönhetően megtudhatják, melyik az optimális készülék a számukra, a BNPL igénylése pedig egy könnyített előminősítést követően, nem jelent bonyolult banki procedúrát az ezt választó cégeknek.

(x)

Kasza Elliott-tal

AT&T - elemzés

Egy időben az egyik kedvenc részvényem volt, kereskedtem vele és gyűjtögettem is az osztaléka miatt, de volt egy CEO váltás, és onnantól már nem az én részvényem a T. Osztalékot vágott, le

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, új szuperállampapír: százmilliárdokat tartanak a magyarok egy értelmetlenné vált befektetésben
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ENV24_portfolio2_240909