Miben más egy modern szemüveglencse? (x)
Prémium

Miben más egy modern szemüveglencse? (x)

PR cikk
Jól látni az emberi élet egyik legnagyobb kincse. Napjainkban a megnövekedett képernyőidő miatt sokan érezzük a digitális szemfáradtságot, szemünknek számos kihívással kell megbirkóznia. A beltérben eltöltött hosszabb idő megnöveli a közelre nézés arányát, a digitális eszközök fokozott használata magasabb kék fény terhelést okoz, veszélyforrás a látásra károsan ható UV sugárzás is. A káros hatások mellett pedig egyre kevesebbet pihentetjük a szemeinket. Rohamosan növekszik a rövidlátók száma már a gyerekek körében is, pedig a modern technológia, a megfelelő vizsgálat, és a minőségi lencsék megkönnyítik a mindennapjainkat, és hosszútávon őrzik az éleslátást.

Wolf Kati énekesnőnek a ZEISS segített a megfelelő szemüvegek kiválasztásában. „A lányaim és én is szemüveget hordunk, olyan lencséket kerestem, ami a dioptriában is személyre szabott, és a lencsékbe építve véd a kékfény és az UV sugaraktól. Ráadásul ma már olyan modern gépek vannak, amire kíváncsi is voltam, elképesztő, hogy egy fél órás vizsgálattal milyen pontossággal tudnak nekem tökéletesen megfelelő szemüveget készíteni a szakemberek. Szerintem abszolút megéri szakemberhez fordulni, és a minőséget választani.”

allo

A ZEISS több, mint 175 éve fejleszti a lencséit, és speciális technológiával vizsgálja a szemünket, például a ZEISS i.Profilerplus hullámfont technológiával működik: fénysugarakat továbbít a szembe, és elemzi, hogyan érkeznek vissza a sugarak onnan. 1500 ponton méri le a szem teljes optikai rendszerét, valamint a szaruhártyát és egy térképet készít 3D-ben. Megmutatja, pontosan hogyan is lát a páciens és 0,01 dioptria pontossággal meghatározza a szem fénytörését.

A ZEISS BlueGuard lencsék már alapanyagukban szűrik a kék fényt és esztétikus megjelenés mellett a káros kék fény akár 40%-át is kiszűrik, és az összes szemüveglencséje – még a színtelenek is - teljeskörű UV- védelemmel rendelkezik és a prémium napszemüvegekkel megegyező védelmet biztosít. Személyre szabott lencséi nemcsak az üzleti életben, a digitális munkavégzés során, de az egész családnak védelmet nyújtanak. A gyerekek esetében a közellátás (miópia) fokozódása lassítható a ZEISS speciálisan erre kifejlesztett lencsecsaládjával, a ZEISS MyoCare lencsékkel.

Miután kiválasztottuk a számunkra legtökéletesebb szemüveglencsét, jöhet a megfelelő keret kiválasztása, melynél figyelembe veszik a kiválasztott lencsetípust, hogy új szemüvegünk tökéletesen kielégítse vizuális igényeinket. Szemüvegviselőként érdemes évente ellenőriztetni látásunkat! Ha további információra van szüksége, vagy szívesen elvégezne egy gyorstesztet, keresse fel a zeiss.hu/vision weboldalát és válasszon a ZEISS partner-optikusai közül országszerte!

(x) 

Kiszámoló

QR kódos csalások

A Pénzcentrum írt a QR kódos csalásokról nemrég egy cikket. A cikk lényege, hogy bárhol, ahol fizetned kell (parkoló, elektromos autó töltő, stb.) gyakran ki van téve egy QR kód az oszlopra,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Toronydaruk lepték el Budapestet a bejelentések hírére

Közgazdasági elemző/elemző/junior elemző

Közgazdasági elemző/elemző/junior elemző

Szerkesztő-újságíró-tartalomfejlesztő

Szerkesztő-újságíró-tartalomfejlesztő
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
VAGOHID 02