Hatékony és intelligens üzleti megoldások az ASUS-tól (x)
Prémium

Hatékony és intelligens üzleti megoldások az ASUS-tól (x)

PR cikk
Megérezett az AI-támogatott üzleti laptopok új generációja.

A modern üzleti világban a szakembereknek elengedhetetlen egy megbízható és hatékony laptop. 2024-ben jelentős változások történtek a hordozható számítógépek piacán, mivel a mesterséges intelligencia nemcsak a szoftveres megoldásokban játszik egyre nagyobb szerepet, hanem hardveres szinten is. Ezért fontos, hogy azok, akik céges laptopjuk vagy akár az egész vállalati géppark frissítésében gondolkodnak, kellő figyelmet fordítsanak az új technológiák felé.

Az ASUS ExpertBook sorozatának folyamatosan igazodnia kell a változó piaci igényekhez. Az új ExpertBook B5 család kiváló példája ennek. A 14 (B5404) és 16 (B5604) hüvelykes kijelzővel rendelkező újdonságok tervezésekor a mérnökök a produktivitást helyezték előtérbe, így a modern hardver mellé számos biztonsági és kényelmi funkciót építettek be. Mindemellett biztosították, hogy ezek a modellek széleskörű támogatást nyújtsanak a mesterséges intelligencia számára, így még hatékonyabbá téve a felhasználókat.

kep1_1500x844_Portfolio

Az ExpertBook B5 aprólékosan kidolgozott, ultrakönnyű, teljesen fémből készült vázzal rendelkezik, amely mindössze 1,29kg-ot nyom és mindössze 1,89cm vékony - így legalább annyira hordozható, mint amennyire kecses. Ennek ellenére az ExpertBook B5 képes bármilyen munkát elvégezni - bármit is hozzon a munkanapod. Mindenzért akár egy Intel® Core™ Ultra 7-es processzor és egy NVIDIA® GeForce RTX 2050-es grafikus egység is felelhet. Emellett akár 64GB gyors DDR5 memória is segítheti az erőforrásigényes alkalmazásokat Dual-SSD RAID támogatással, akár 2TB kapacitásig.

Az üzleti megoldásoknál kulcsfontosságú az adatbiztonság és a megbízhatóság. Az ExpertBook B5 család több biztonsági funkciót is kínál, beleértve az ujjlenyomat-érzékelőt és Full HD IR kamerát az arc- és ujjlenyomatos bejelentkezéshez, valamint Smart Card kártyaolvasóval is konfigurálható a fizikai hitelesítéshez. Az ExpertBook B5-ös modelleknek minden esetben át kell esniük a MIL-STD-810H szabványok szerinti teszteltésen a garantált tartósság és a termékek hosszú élettartama érdekében, így a felhasználók magabiztosan használjatják őket az irodában, otthon vagy akár utazás alatt.

kep2_1500x844_Portfolio

A hardver és a szoftver tökéletes kombinációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak a mesterséges intelligencia világában, mely nagyban képes növelni a produktivitást. A dedikált Copilot gombnak köszönhetően a Microsoft sokrétű asszisztense mindig készen áll arra, hogy segítsen az alkotásban, az adatok összegzésében vagy éppen a háttérmunka elvégzésében. Ezen modellek számos AI-konferencia képességgel vannak felszerelve, beleértve az AI-hangmintás zajcsökkentő mikrofont, az AI-alapú távoli térfelvételeket és az AI-alapú zajszűrést, valamint az AI-fejlesztett kamerát a kiváló audiovizuális élmények és a problémamentes megbeszélések érdekében.

Az új ASUS ExpertBook modellek az előrelátó üzleti személyek számára készültek annak érdekében, hogy bárhol kapcsolatban maradhassanak és biztonságban, hatékonyan érjék el az üzleti sikerek új magaslatát.

(x)

Holdblog

Jó reggelt, migráció, eltűntél?

Egyre kevésbé foglalkoztatja a hírportálokat az illegális bevándorlás kérdése - főképp hazánkban. Csak hozzászoktunk a témához vagy tényleg eltűntek a migránsok? Egyik válasz sem tükrö

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Leállhat a Barátság kőolajvezeték? Itt a Mol reakciója
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
recruitech