Prémium

A Nhood új életérzést teremt (x)

PR cikk
A Nhood ingatlanfejlesztő magyarországi ügyvezetőjével beszélgettünk.

Mit osztana meg velünk az idei évhez kapcsolódóan?

2021 számomra az új, vegyes ingatlanszolgáltatással foglalkozó vállalatunk, a Nhood megalakulását jelenti. A Nhood küldetése, hogy megújítsa ügyfelei portfólióját, és elősegítse az ingatlanberuházásokat a tulajdonosi kör által meghatározott jövőképpel összhangban, érvényesítve azt a mélyen gyökerező meggyőződést, mely szerint minden ingatlanprojekt pozitív hatással kell, hogy legyen a környezetünkre, az emberekre és a gazdaságra. Ezen kívül mindannyiunk számára 2021 nagy eredménye az is, hogy az mRNS-technológiát felhasználva megszületett a koronavírus elleni vakcina. Chapeau Professor Karikó Katalin, et merci! (Le a kalappal Karikó Katalin professzor előtt, köszönjük!)

Pascal_image_1000px
Pascal Steens, a Nhood magyarországi ügyvezetője

Mit jelentett 2021 a Nhood életében, melyek voltak a legfontosabb eredmények és kihívások?  

A Nhood létrehozása nagy eredmény, sikeresen fellendítette telekportfóliónk fejlesztési programját. Csapatunk végig elkötelezett volt, szeptemberben új együttműködési megállapodásokat jelenthettünk be. Ugyanakkor még mindig aggodalomra ad okot a vírus újabb és újabb hulláma. Munkatársaink rugalmassága és összetartása a kihívások ellenére szintén nagy eredmény. A szállítmányozási díjak és az építőanyagárak turbulenciái nem segítenek, de muszáj valahogy boldogulnunk. A napelemes stratégiánk megvalósítása nem úgy haladt, ahogyan szerettük volna, de 2022-ben már látni fogjuk az eredményeket. A fenntarthatóság kérdését sokan még mindig nem a megfelelő hangsúllyal kezelik, ez folyamatos kihívást jelent cégünk számára is.

Mik az elképzelései a következő évekre vonatkozóan?

Célom, hogy élettel teli, fenntartható közösségi tereket hozzunk létre az általunk kezelt helyszíneken, törekedve arra, hogy javítsuk az ott élők lakókörnyezetét és élhetőbb jövőt biztosítsunk a következő generációk számára. Ennek eléréséhez projektjeinket a 3P dimenziójában vizsgáljuk: People-Planet-Profit. Hisszük, hogy csakis a társadalmi, környezeti és gazdasági pozitívumok együttes megteremtésével hozhatunk létre valódi értéket az ingatlanfejlesztések során.

Soroksar_image_1000px

Mik a konkrét tervek?

Azon dolgozunk, hogy az általunk kezelt portfólió helyszíneit multifunkciós projektekké fejlesszük, hogy attraktívabbá tegyük kereskedelmi parkjainkat a befektetők számára. Ennek eredményei már most láthatóak. Számos innovatív projekten dolgozunk Dunakeszin, Kecskeméten, Budaörsön, Soroksáron és Maglódon, remélem hamarosan több részletet is megoszthatunk. Emellett aktívan részt veszünk különböző CSR tevékenységekben is, ilyen a Palánta by Nhood Biofarm, a solymári ürgerezervátum vagy a Dunakeszi lápon kialakítandó sétaút.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1