Prémium

Senior fejlesztői csapatát bővíti a fintech megoldásokat szállító Vacuumlabs (x)

PR cikk
Jelentkezz most, és kihívást jelentő új projekteken dolgozhatsz

A pozsonyi központú Vacuumlabs egy globális technológiai vállalkozás, amely fintech megoldásokat szállít nemzetközi ügyfelei részére agilis szoftverfejlesztőkből és adatkutatókból álló csapatok biztosításával. A Vacuumlabs szakemberei komoly szaktudással rendelkeznek a fintech szférát érintő szoftverek, a kriptovaluta, az online piacterek és a digitális termékek fejlesztésében. A 2012-ben alapított szoftverház sikerrel nyújtja szolgáltatásait a fejlesztés, a tervezés és az adattudomány területén, elsősorban külföldi ügyfeleknek San Francisco-tól Szingapúrig. A Vacuumlabs most olyan mid és senior fejlesztőket keres, akik szívesen dolgoznának a világ bármely tájáról érkező, kihívást jelentő új projekteken.

VacuumLabs_Hungary

Az elmúlt 9 évben számos olyan megoldást szállított már a vállalkozás, amelyek befolyásolják a fintech, a banki és a kriptopiac globális fejlődését és jövőjét. A Vacuumlabs mára több mint 60 ügyfele nemzetközi szinten jegyzett vállalat. Legérdekesebb projektjeik között megtalálható mások mellett a Daylight - egy mobil banki platform az LMBT+ közösség számára az Egyesült Államokban, a Mox - egy új generációs digitális bank Hongkongban, amely kevesebb mint két év alatt épült fel nulláról vagy a Yoroi - az Ada kriptovaluta pénztárcája, amely mára 170 000 letöltéssel büszkélkedhet. A Vacuumlabs izgalmas fejlesztésbe kezdett a klímavédelem elősegítéséért a svéd impact start up, a Doconomy számára is, amellyel közösen kifejlesztették a termékek és szolgáltatások ökológiai lábnyomát mérő, a felelősségteljesebb vásárlásra, tudatosabb fogyasztói magatartásra ösztönző 2030 Kalkulátort.  

A globálisan 6 országban jelen lévő cég 9 irodából koordinálja a partnerekkel való együttműködést. Pozsony mellett, Brno, Košice, Prešov, Prága, Budapest, Tallin, London és Hongkong bázisokkal rendelkeznek.

VacuumLabs_team

A Vacuumlabs közössége jelenleg 300 főt számlál, Szlovákia, Csehország és Magyarország kiemelkedő tehetségei dolgoznak a vállalkozásnak. A fejlesztő csapat minden tagja a magas színvonalat képviselő kiválasztási folyamatot teljesített szakember. A budapesti iroda 12 magyar fejlesztő számára biztosít részvételt izgalmas projektekben, de a Vacuumlabs idén nagyszabású senior fejlesztői toborzásra készül Magyarországon is a gyarapodó projektek és növekvő ügyféligények maradéktalan kiszolgálásáért.

Fő céljuk olyan kihívást jelentő projekteken dolgozni, amelyekkel pozitívan befolyásolhatják az emberek életminőségét vagy elősegíthetik a tudatos fogyasztói magatartást.

Olyan szakembereket keresnek, akik szívesen veszik a kihívást jelentő környezetet és a nemzetközi csapatokban történő munkavégzést. Modern keretrendszerek és élvonalbeli megoldások használatának hívei, mint például a React, a React Native, a Clojure, a Kotlin vagy akár a Haskell.

A Vacuumlabs munkatársai minden támogatást megkapnak saját projektek elindításához is, amelyek végül spinoff-okká fejlődhetnek, önállóan működő, független vállalkozások formájában. Ezeket a projekteket - mint például az Adalite vagy a Sparring megoldások kifejlesztését - akár pénzügyileg is támogatja a cég.

HU-teambuilding-Kopaszi05

“No Spaghetti kód” kiáltványát a jobb kódolási gyakorlat elősegítése érdekében dolgozta ki a vállalkozás, ezzel is erősítve a Vacuumlabs kiváló minőségű munkavégzés melletti elkötelezettségét. Pezsgő és barátságos közösséget építettek, amely szilárd jövőképpel és értékekkel rendelkezik, és amelyet a készségek egymással való megosztása tesz teljessé.

Ha szívesen csatlakoznál a Vacuumlabs fejlesztői csapatához, jelentkezz, és töltsd ki a beugró tesztet itt.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1