Prémium

E-mobilitási megoldások már több mint 25 ezer ügyfél számára (x)

PR cikk
A Mobiliti az e-autósoknak nyújtott teljes körű szolgáltatásának köszönhetően három év alatt az elektromobilitás piacvezető szereplőjévé vált.
flotta3

Szolgáltatások a változó igényekhez alakítva

Az MVM Mobiliti Kft. az MVM Csoport tagvállalataként, a rendelkezésére álló stabil gazdasági háttér és magas szintű szakmai kompetencia segítségével továbbra is azon dolgozik, hogy e-mobilitási és g-mobilitási üzletágai révén a jövőben is meghatározó szereplője legyen a környezetbarát közlekedés hazai elterjesztésének. A Mobiliti már nemcsak Magyarország, de Európa átjárhatóságát is biztosító ügyfélmegoldásai megbízható és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak otthoni környezetben, a munkahelyen vagy út közben, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is.

Mobiliti applikáció – teljes körű kiszolgálás

A négy ével ezelőtt néhány lelkes és tehetséges fiatal által hobbiból fejlesztett applikációt alapul véve az MVM Csoport informatikai leányvállalata, a Grape Solutions Zrt. egy egyedülálló, világszinten is a legfejlettebbek közé tartozó, integrált navigációs és fizetési-számlázási mobilapplikációt alakított ki és tett elérhetővé a hazai felhasználók számára.

A Mobiliti app 2020-ban a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Az Év Honlapja pályázaton, Az Év Applikációja kategóriában különdíjban részesült.

Az appal már 37 ország 280 töltőhálózatának közel 120 000 töltőpontja érhető el.

Folytatódik a roamingfelület fejlesztése, rövidesen elérhető lesz a csatlakozóra való feliratkozás lehetősége, mellyel még tervezhetőbbé válik a töltés, valamint megjelenik a zöldárammal való töltés kijelzése.

P1191168 (002)

Ez év elején a Mobiliti regisztrált ügyfeleinek száma átlépte a 25 ezret

A huszonötezredik Mobiliti-ügyfél 25 000 Ft értékű prepaid kuponnal lett gazdagabb. A már elérhető prepaid rendszerrel kényelmesebbé válik az elektromos autók töltése a Magyarországon elérhető közel 1400 töltési ponton és külföldön, a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó töltési pontokon.

Tovább folytatódnak a töltőpont-létesítések

Az Auchan, Decathlon, Spar, Interspar és Real áruházak mellett rövidesen az Allee bevásárlóközpont is csatlakozik a Mobiliti partnereihez: a töltő-infrastruktúra kiépítése és a töltési szolgáltatás biztosítása mellett egyéb, vásárlóknak szóló közös ügyféllojalitás-növelő programok kialakítására kerül sor.

Országszerte gyarapodnak a közforgalmú töltőállomások is. Az év elejétől Balatonfüred és Csopak határán egy új 50 kW-os DC-villámtöltő várja az e‑autósokat, míg Mórahalmon az önkormányzattal együttműködve két 50 kW-os DC‑villámtöltő állomás létesült. Budapest egyik legforgalmasabb területén, a Millenárison, a Széllkapu mélygarázsában 4 db villám- és 8 db gyorstöltőpont üzemeltetését vette át a Mobiliti.

www.mobiliti.hu

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1