Prémium

Az Investhouse Kft. bemutatja: Garantált hozamú ingatlanbefektetés Pécsett (x)

PR cikk
Lecserélné üres, budapesti befektetési lakását fix hozamú, ingatlanra?

Üres lakás helyett 7%-os garantált hozamú ingatlanbefektetés – lehetséges?

Budapesten a turizmus visszaesése miatt igazi lakáseladási hullámot indítottak el az AirBnB tulajdonosok, a vidéki városok lakáspiacait azonban nem érintette ilyen rosszul a COVID helyzet – sőt. Pécsen például olyan stabil az albérleti piac, hogy egy fejlesztő garantált bérbeadást is vállal a lakásaira, így megérheti a fővárosi befektetési ingatlant vidékire cserélni. 

Med center Merged logoval_decentralizálva_kicsi

Mit jelent a „garantált hozam”? Hogyan igényelhető?

A Magyarországon még kevéssé ismert ingatlanbefektetési konstrukciót az InvestHouse ingatlanfejlesztő cégcsoport kínálja a pécsi prémium kategóriás, Golden Corner lakóparkban lakást vásárló ügyfeleinek: a bérleti garancia szolgáltatásuk keretein belül visszabérlik az ügyfél ingatlanát, és a bruttó vételár 7%-át fizetik ki évente fix hozamként. A befektetés így a bérleti garancia időtartama alatt (mely standard esetben 5 éves, de a befektetés mértékétől függően 7 évre hosszabbítható) teljesen kockázatmentes. Az országban egyedülálló módon, adott feltételek mentén már a kivitelezés időszakában is érvényesíthető a hozam.

Miért érdemes Pécsett befektetni Budapest helyett?

Pécsett, a Tudományegyetem élvonalbeli nemzetközi képzésein, kiemelten az Orvosi Karon tanuló külföldi diákok száma dinamikusan nő, így az Egyetemvárosban nagyon magas a kereslet a jó minőségű, új építésű ingatlanok iránt, melyet a kínálat nem tud kielégíteni. A prémium ingatlanok bérleti díjai stabilan erősek, sok esetben budapesti szintűek, viszont a vételáruk alacsonyabb, mint a fővárosban, így ár-érték arányuk kedvezőbb. A rövid távú lakáskiadás nem hangsúlyos a városban, így  a mindennapjainkra jellemző pandémia, vagy esetleges egyéb szükséghelyzet sem rontja a megtérülést.

Régebben elképzelhetetlen lett volna „távolról” lakást vásárolni, ám ma már akár 100% online kapcsolattal megoldható az ingatlanvásárlás és -üzemeltetés. Az InvestHouse teljes körű és ingyenes lakásmenedzsment szolgáltatással lefedi az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos összes feladatot a lakáskiadástól a karbantartásig, így ügyfeleiknek nincs tennivalójuk a konstrukció időtartama alatt ingatlanukkal. A lakás kiadásra optimalizált berendezése is megoldható, külön megállapodás alapján. A fenti szolgáltatások az ország bármely pontjáról, vagy akár külföldről is igénybe vehetők.

Hol érhetők el?

Személyes konzultációért pécsi irodájuk várja ügyfeleinket, előzetes bejelentkezés alapján, illetve telefonon, és emailben is adnak tájékoztatást.

Email: info@investhouse.hu, Telefon: +36 70 660 5000

Web: www.goldencorner.hu

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kőkemény üzenet jött Kijevből Budapestnek is: marad a Lukoil-szankció, fel kell adni az orosz olajat, amennyire lehet
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Gránit 1